Harket (PROTOCOLO)

Finalitzat
2014-2015
DURADA: 

70 minuts

Divendres 27 de febrer | 21:00 h

Teatre Auditori - SGNO

Cia. Panicmap
Text i direcció, Juan Pablo Mendiola
Intèrpret, Cristina Fernández
Veu de MAP#2, Juan Pablo Mendiola
Coreografia, Cristina Fernández
Espai i imatge, Assad Kassab
Video mapping, Manuel Conde
Audiovisuals i 3D, Beatriz Herráiz i Adolfo Muñoz

Espectacle en valencià

Harket (PROTOCOL) és un projecte interdisciplinar i de ciència ficció dirigit per Juan Pablo Mendiola i interpretat per Cristina Fernández en el qual teatre, dansa, música, disseny i vídeo-mapping interactuen en una posada en escena sorprenent i innovadora.

Es tracta d’un projecte transmedia que, a més, té la seva extensió a internet a través dels blocs i les xarxes socials, on l’espectador pot expandir l’experiència abans d’entrar a la sala i després, en arribar a casa. Una obra que agradarà molt al públic adolescent pel seu desplegament tecnològic, l’intens treball de vídeo-mapping i la problemàtica història de la jove voluntària, la Cristina Harket, que queda atrapada en un búnquer durant dos anys i només es relaciona amb una màquina.

La voluntària investigava la possibilitat de sobreviure en un búnquer, amb l’única ajuda d’un sistema d’intel•ligència artificial, anomenat MAP #2. Ella alimentava el sistema amb rutines físiques, mentals i emocionals, i el sistema s’encarregava de mantenir-la amb vida. Però alguna cosa surt malament quan, les portes del búnquer -després d’un mes- no s’obren. L’obra ha aconseguit el Premi al Millor Espectacle al Premi BBVA de Teatre i Cristina Fernández, ha tingut una menció a Millor Actriu.

PREMI BBVA DE TEATRE 2014
Organitzat per: Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA

 

Patrocinador

CRÍTICA DE L'ESPECTACLE:
“Y el trabajo de Cristina Fernández como intérprete es excelente pues da mayor consistencia y credibilidad al relato. Un placer inesperado”. Nel Diago. Cartelera Turia.
“Danza, teatro y tecnología cuajan de modo impecable gracias al imán y el pegamento vital de Cristina Fernández, una médium idónea, que logra que nos pongamos en su lugar, participemos de su angustia, nos la creamos, y sigamos su argumentación lógica y su tensión física en un crescendo muy bien dosificado por el director”.  “Un trabajo cargado de emoción” Alfonso Armada. ABC.es

Harket protocolo Trailer Valencià from PanicMap on Vimeo.

Divendres
27
feb
21:00 h
 
Gratuït
Finalitzat