La nena que vivia en una capsa de sabates

Finalitzat
2014-2015
DURADA: 

50 minuts

Diumenge 22 de febrer | 18:00 h

Teatre Auditori - Sala Gran

Pack familiar: 25 euros (a la venda exclusivament a les taquilles del teatre)

Cia. Zum-Zum Teatre
Autor, Ricardo Alcántara
Dramatúrgia i direcció, Ramon Molins
Intèrpret, Begonya Ferrer
Cançons, Begonya Ferrer i Ramon Molins
Composició musical, Antoni Tolmos
Producció, Zum-Zum Teatre

Recomanat a partir de 2 anys

Zum-Zum Teatre convida els més petits a vèncer les pors i descobrir nous mons jugant i fent nous amics. Una porta oberta als somnis, els dibuixos animats, els colors, la música i el moviment. Un espectacle de Ramon Molins creat a partir del conte ‘Tomàs i el llapis màgic’ de l’autor uruguaià Ricardo Alcántara que pretén divertir i emocionar al públic més menut.

La Júlia és la protagonista de la història, una nena instal•lada en la comoditat de viure dins d’una capsa de sabates, sense assumir els riscos d’una vida lliure, que decideix dibuixar un món millor, i més divertit, i lluitar contra la por.
Teatralitat i tecnologia ens condueixen a un espectacle poètic i actual, amb un narrador que guiarà als petits espectadors a través de la història, les cançons de la petita protagonista, les imatges en 2D i 3D i els personatges volàtils que apareixen i desapareixen per art de màgia.

CRÍTICA DE L'ESPECTACLE:
“Una història planera i vestida amb una atractiva posada en escena que calarà en l’inconscient dels espectadors”. “Supera amb èxit el difícil repte de fer entendre als menuts que les pors es poden controlar i el món està fet pels valents i somiadors”. Núria Cañamares. Recomana.cat
“La història, i el seu missatge, són el millor d'aquesta nova aventura del Zum Zum”. Josep Maria Viaplana. Recomana.cat

VÍDEO DE L'ESPECTACLE

Diumenge
22
feb
18:00 h
 
Gratuït
Finalitzat