Da Capo

Finalitzat
2014-2015
DURADA: 

60 minuts

Diumenge 08 de febrer | 19:00 h

Teatre Auditori - Sala Gran

Cia. Otradanza
Direcció, Asun Noales
Coreografia, Asun Noales i Gustavo Ramírez Sansano
Repetidor, Kike Guerrero
Intèrprets, Carmela García, Saray Huertas, Asun Noales, Salvador Rocher, Sebastián Rowinsky i becaris del projecte goOD
Il·luminació, Juanjo Llorens
Escenografia, Luis Crespo

Da Capo es un projecte multidisciplinar d’artistes que sumen valor obrint noves finestres o mirades sobre la dansa. Una proposta atrevida creada a partir dels sentiments que generen les vivències i els records de dos coreògrafs: Asun Noales –directora de la companyia OtraDanza- i Gustavo Ramírez –coreògraf de reconegut prestigi internacional.

Els coreògrafs demostren amb Da Capo que el cos és la millor forma de comunicar, compartir i parlar en qualsevol idioma. Una nova proposta de dansa que sorgeix d’una mirada al passat, d’una mirada als 10 anys que Asun Noales i Gustavo Ramírez han compartit amb diversos projectes dalt dels escenaris. Creixent i treballant amb la mateixa il•lusió, disciplina i perfecció estètica que el primer dia.

Un treball experimental, on la fusió de dos caps inquiets es retroben en una mateixa partitura. Un caleidoscopi d’escenes, memòria i records, prismes que es composen i s’encaixen en un mateix viatge de plasticitat intangible, intentant transmetre amb la dansa el que només es pot aconseguir amb ella.

VÍDEO DE L'ESPECTACLE

Diumenge
08
feb
19:00 h
 
Gratuït
Finalitzat