Flor de nit - El Cabaret

Finalitzat
2014-2015
DURADA: 

2 hores i 30 minuts

Dissabte 16 de maig | 21:00 h

Teatre Auditori - SGNO

Cia. Gataro
Direcció escènica, Victor Alvaro
Direcció musical, Xavier Torras
Coreografies, Bealia Guerra
Intèrprets:

Beth Rodergas _ Rosa/Hortènisa Brusi
Lluís Canet _ Quimet
Lluís Parera  _ Reynals/pons
Bealia Guerra _ Coloma/Remei
Marc Pujol _ Gran Thonet i Arrufat
Patricia Paisal _ Mimí
Joan Vázquez _ Paquito/Patrick/Madriles
Havard Enstad _ Piano/Adelaida
Victor Mirallas/Albert Abad _ Clarinet/Saxo
Laura Marin/Sara Balasch _ Violí

Flor de nit és el mític musical creat per Dagoll Dagom que torna, després de 22 anys, de la mà de la companyia Gataro. Una adaptació a petit format amb un aire més personal i minimalista que s’emmarca en el  40è aniversari de la companyia catalana Dagoll Dagom, tot un referent pel que fa a teatre musical a Barcelona.  

Amb una posada en escena senzilla però molt cuidada, aquest musical ens endinsa en la història del Paral•lel, de l’eix cultural, liberal i somiador de la Barcelona dels anys 30. Manuel Vázquez Montalbán és el creador dels textos, les lletres corren a càrrec de Joan Lluís Bozzo i la música exquisida compta amb la partitura del mestre Albert Guinovart i un pianista i director musical de luxe: Xavier Torras.

Flor de nit atrapa al públic amb la seva commovedora història amorosa a quatre bandes, protagonitzada per la Rosa -interpretada per Beth Rodergas-, que es converteix en el nexe d’unió entre dos mons: l’obrer anarquista i revolucionari i el burgès que, si colisionen, només poden ocasionar una cosa: la mort.

Tot un homenatge al Paral•lel, dirigit per Víctor Álvaro, amb moments emotius i escenes d’humor,  melodies enganxoses, un vestuari a base de corses, seductores coreografies creades per Bealia Guerra i una posada en escena que et captivarà des del primer minut.

Sobre la companyia

GATARO és un projecte artístic amb una trajectòria de 16 anys, en els que les nostres inquietuds de recerca ens han dut a tastar les diferents disciplines escèniques combinades en major o menor nombre en cadascun dels nostres espectacles.

L’any 1998, de manera confluent, va sorgir una línia de treball, que d’altra banda procedia d’altres projectes teatrals menors, formalitzada en l’espectacle Los sueños de mi prima Aurelia de Federico García Lorca, peça que pertany al seu Teatro Incompleto.

En aquests 15 anys hem dut a terme 26 espectacles, 3 lectures escenificades i 7 edicions del Festival Barcino. El nostre esperit de recerca teatral ens ha dut a realitzar obres de text, de gest, de màscares, musicals, obres d’autors nacionals, internacionals o de creació pròpia.
Espectacles on s’ha potenciat la conjunció del contingut de l’obra amb el text, la música, la gestualitat i la plasticitat.


Dissabte
16
mai
21:00 h
 
Gratuït
Finalitzat