A house in Asia

Finalitzat
2014-2015
DURADA: 

1 hora

Divendres 08 de maig | 21:00 h

Teatre Auditori - SGNO

Creació: Àlex Serrano, Pau Palacios i Ferran Dordal
Performance: Àlex Serrano, Ferran Dordal i Alberto Barberá
Veus: James Phillips (Matt) i Joe Lewis (marine jove)
Project manager: Barbara Bloin
Videocreació: Jordi Soler
Disseny de so i banda sonora: Roger Costa Vendrell
Disseny d’il·luminació: Alberto Barberá
Maquetes: Nuria Manzano
Vestuari: Alexandra Laudo

Granollers Propostes singulars

La casa on s’oculta Geronimo al Pakistan. Una còpia exacta d’aquesta casa en una base militar a Carolina del Nord. Una altra còpia d’aquesta casa a Jordània, on es filma una pel•lícula. L’operació de cerca i captura més gran de la història. Un xèrif obsessionat amb una balena blanca. Els nois de Take That preparant-se per a una missió històrica. Indis i cowboys. Avions i cerveses. Còpies, reflexos, imitacions i hamburgueses.
Amb aquest argument es presenta A house in Asia, una experiència multiplataforma que barrega la realitat i les seves còpies per explicar l’operació de recerca més gran de la història: la captura de Bin Laden.
A través del seu llenguatge marca registrada (maquetes, video-projeccions, manipulació de vídeo en temps real i voluntariosos performers) l’Agrupación Señor Serrano presenta un western escènic que dibuixa un retrat despietadament pop de la dècada que va seguir l’11-S, la llavor del segle XXI. Passin i vegin la proposta més nova d’un col•lectiu de creadors que té seu a Barcelona i disposa d’una sòlida projecció internacional.

CRÍTICA DE L'ESPECTACLE

“Sense por a parlar de temes delicats, com l’atac a les Torres Bessones, l’Agrupación Señor Serrano, fa una crítica ferotge de tot el que ha seguit a aquest fet, barrejant arguments, discursos, imatges, música…” Toni Polo. Recomana.cat

Divendres
08
mai
21:00 h
 
Gratuït
Finalitzat