Vanesa Martín

Finalitzat
2014-2015
DURADA: 

1 hora i 30 minuts

Divendres 10 d'abril | 21:00 h

Teatre Auditori - Sala Gran

Exclòs de descomptes i abonaments

Vanessa Martín, cantant

La malaguenya, Vanesa Martín, torna als escenaris convertida en una de les cantants i compositores més admirades del panorama musical espanyol dels últims temps.
Després de l’èxit de la seva gira Cuestión de Piel, la cantant torna amb el seu quart disc, Crónica de un baile, un treball que barreja un so contundent amb unes lletres carregades d’emoció i força.

Vanesa Martín desperta passions per les seves cançons intenses, vitals, càlides, directes i de concerts emocionals, carregats d’energia a la vegada que d’intimitat, en els que demostra una sorprenent capacitat de comunicació amb el públic. Vanesa brilla com a compositora i també com a cantant. La seva veu té matisos, tendresa i una sinceritat que aranya els sentits i aconsegueix atrapar a qualsevol.

CRÍTICA DEL DISC:

“Un éxito ya anunciado”. “Un disco potente, sencillo pero directo, de letras que “pellizcan” el alma como ninguna otra, un disco que conserva la maravillosa cualidad de abrazarte en cada nota y arroparte en cada palabra, en cada guiño de las canciones que “corretean libremente” por tus sentidos”.  La caja de música
“Una mezcla de sonidos británicos y mediterráneos, elegantes y divertidos". Pepa López. La opinión de Málaga

VIDEOCLIP

Divendres
10
abr
21:00 h
 
Gratuït
Finalitzat