Berto Romero

Finalitzat
2014-2015
DURADA: 

90 minuts

Dissabte 30 de maig | 21:00 h

Teatre Auditori - SGNO

Guió, Berto Romero i Rafael Barceló
Direcció, Berto Romero i Miquel Company
Música, Iván Lagarto i Miquel Company
Visuals: Lyona, Els Altres, Marta Tomas i El Cansancio

ESPECTACLE POSPOSAT PEL DIA 30 DE MAIG A LES 21h 

 

Berto porta més d’onze anys representant amb gran èxit La apoteosis nècia per tota Espanya, show que ha anat combinant amb les seves famoses aparicions televisives i altres experiències sobre l’escenari juntament amb la banda de El Terrat.
Ara, per fi, torna als teatres amb un nou espectacle: Berto Romero sigue con nosotros, tota una declaració d’intencions carregada d’humor, cançons, balls... Un espectacle farcit d’originalitat i bons acudits sobre la paternitat, la crisi dels trenta (gairebé quaranta) o la mort, temes que li serveixen per reflexionar sobre el patetisme existencial i els aspectes més ridículs de la naturalesa humana.

La música d’Iván Lagarto i els audiovisuals que es projecten fan créixer un espectacle vital i ple d’energies. Si us agraden els espectacles d’humor, amb el Sigue con nosotros, teniu un imprescindible.

CRÍTICA DE L'ESPECTACLE:
“Berto Romero és un dels grans. Domina el públic amb mestratge, sap quines tecles tocar per a que les riallades esclatin sense parar durant 80 minuts. Ha sabut reinventar les seves temàtiques habituals (nas, família…) per fer-les encara més divertides. L’inesborrable llegat de Pepe Rubianes és notori en alguns moments”. Andreu Rami. TeatreBarcelona.com.
“Un text farcit d’originalitat i bons acudits, amb la novetat de veure una faceta més madura de l’humorista. Ivan F. Mula. TeatredeBarcelona.com

VÍDEO DE L'ESPECTACLE

Dissabte
30
mai
21:00 h
 
Gratuït
Finalitzat