El Crèdit - SEGONA FUNCIÓ!

Finalitzat
2014-2015
Dissabte 11 d'abril | 18:00 h

Teatre Auditori - Sala Gran

El trio Jordi Galceran, Sergi Belbel i Jordi Boixaderas torna 10 anys després de l’èxit d’El mètode Grönholm, amb una nova proposta teatral El crèdit. Si al 2003, Galceran i Belbel retrataven la competitivitat laboral, ara ens presenten una radiografia de la banca i l’actual crisi econòmica.

De nou Galceran escriu una comèdia àcida, crítica i contundent. Sergi Belbel serà el director i Jordi Boixaderas, un dels protagonistes. A aquest fantàstic trio, s’hi afegeix ara Jordi Bosch, per acabar d’assegurar un dels grans èxits de la temporada.

Una comèdia sobre l’economia, la crisi, la desesperació, la fragilitat de les relacions humanes i, també, encara que no ho sembli a primera vista, sobre les estranyes i insondables relacions de parella. Un duel interpretatiu de luxe que promet fer-nos passar una hora i mitja plena de rialles i lucidesa sobre la trista realitat que ens ha tocat viure.

CRÍTICA DE L'ESPECTACLE:

“Fenomenal i imparable”, “Cal veure’ls”. “La comèdia accedeix a una muntanya russa per on circularà imparable i a un ritme extraordinari, l'espurneig enginyós i imaginatiu de l'autor, enmig d'una riallada permanent.” La Vanguardia - Joan-Anton Benach http://www.teatral.net/ca/critiques//2013/09/23/fenomenal-i-imparable.html
“Festival de la comèdia”. “No deixa un moment de respir a l’espectador”. El Periódico - José Carlos Sorribes
“Els gags de Jordi Boixaderas i Jordi Bosch tenen l’èxit garantit”. ARA - Santi Fondevila


ENTRADES EXHAURIDES DE LA SESSIÓ DE LES 21 H. NOVA SESSIÓ A LA VENDA A LES 18 H.

Dissabte
11
abr
18:00 h
 
Gratuït
Finalitzat