Un Nadal amb In Crescendo i l'OCGr

Finalitzat
2015-2016
DURADA: 

1 hora i mitja

Dissabte 19 de desembre | 21:00 h

Teatre Auditori - Sala Gran

Preu especial menors de 16 anys: 15 euros

Espectacle ofert en llengua de signes. Si vols fer ús del servei, contacta amb nosaltres per saber quins són els millors seients disponibles.

Orquestra de Cambra de Granollers

Corrado Bolsi, director

In Crescendo: Paula Aparicio, Elena Oliver, Samantha López, Anna Pérez, Elsa Hackett, Queralt Barbany, Laia Martínez, Miquel Fernández, Julen Gerrikabeitia, Inés Martí de Veses, Maria Rosa Rodríguez i Arnau Oliver.

Lluís Pérez Cansell, director

Espectacle ofert en llengua de signes. Si vols fer ús del servei, contacta amb nosaltres per saber quins són els millors seients disponibles.

Un Nadal amb In Crescendo i l'OCGr
Un Nadal amb In Crescendo i l'OCGr

IN CRESCENDO és un grup vocal format per joves d'entre 16 i 25 anys. El seu repertori és variat i els agraden els reptes. Tenen una formació coral més aviat clàssica però gaudeixen arranjant i interpretant cançons modernes, portant-les al seu terreny. Busquen la innovació i la creativitat... és per això que amb l’ORQUESTRA DE CAMBRA DE GRANOLLERS s’han unit per crear un concert únic, que es podrà veure en doble sessió el cap de setmana just abans de Nadal.

ORQUESTRA DE CAMBRA DE GRANOLLERS

L’OCGr neix a Granollers l’any 1992, estretament vinculada amb les institucions culturals de la ciutat i sota l’impuls de Carles Riera, director del Conservatori de Música Josep Maria Ruera de Granollers. Des del 2002, l’OCGr és orquestra resident al Teatre Auditori de Granollers, on cada temporada presenta una programació estable de concerts. Des de la seva creació i fins al 2012, Francesc Guillén ha estat el director titular i artístic de l’orquestra. Actualment Corrado Bolsi n’és el director artístic.

Amb una clara voluntat divulgadora i fins i tot transgressora, l’orquestra presenta sovint propostes pensades i dirigides a nous públics, amb la col·laboració d’actors i directors escènics, en espectacles teatrals, de circ, titelles o fusions de música rock. Entre aquests companys de viatge trobem: Pep Bou, Marta Carrasco, Marcel Gros, Jordi Bosch, Pepa Plana, Daniel Anglès i Òscar Molina, Alfred Rodríguez Picó. En aquesta mateixa línia, també s’ha de destacar les propostes que l’OCGr fa regularment per a públics familiars.

IN CRESCENDO

In Crescendo és un grup vocal format per 13 joves d’entre 16 i 24 anys nascut al juny de 2014. Al mateix any participa a la segona edició del concurs televisiu Oh Happy Day!, del qual en va resultar el guanyador. Tots ells han experimentat una vida carregada de vivències i dedicació cap a la música. El fet d’haver format part d’altres projectes corals, i comptant la gran majoria amb una formació acadèmica, ha fet que només restés l’atzar per unir-los i definir-se com el que ara són, una suma d’il·lusió, iniciativa, naturalitat i professionalitat. Guiats per un esperit de superació excepcional, es defineixen a través d’un repertori modern i innovador, arranjaments únics i especials, posades en escena enèrgiques, delicades i carregades d’emoció. Art en estat pur!

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR