Els tres tenors

Finalitzat
2014-2015
DURADA: 

2 hores (entreacte de 15 mintus)

Diumenge 30 d'agost | 19:00 h

Teatre Auditori - Sala Gran

Entrades a la venda a partir del 10 de juny!

Direcció: Aníbal Gil
Orquestra i cor Aula Lírica
Solistes: Josep Lluís Blanch, Carlos Cremades  i Marc Sala 

Un projecte que forma part de GRANOLLERS A ESCENA

Amb la finalitat d’acostar la música clàssica a tots els públics, l’Associació Musical Aula Lírica torna a actuar a la Festa Major de Granollers, després de 29 anys, i hi participa de forma ininterrompuda. Aquest any, però, han decidit canviar el format i oferir un espectacle innovador, que atraurà tot tipus de públic. A més a més, i per primera vegada, actuen al Teatre Auditori de Granollers.

Faran un homenatge als tres grans tenors de tots els temps: Josep Carreras, Plácido Domingo i Luciano Pavarotti, a partir d’un repertori integrat per peces del món de l’òpera, la sarsuela, la cançoneta napolitana i els èxits més escoltats de la música pop. Escollir aquest repertori -han assegurat els membres de l’associació- contribuirà a acostar la música clàssica a un públic més ampli de l’habitual.

Consta d’un repartiment de luxe amb Josep Lluís Blanch, Carlos Cremades i Marc Sala, com a tenors, la participació de l’orquestra i el cor de l’Aula Lírica, i amb Aníbal Gil com a director. L’espectacle pretén sorprendre grans, petits i també a joves.

Els tres tenors va ser inicialment el nom de l’espectacle concebut pel productor italià Mario Dradi amb la participació del tenors Josep Carreras, Plácido Domingo i Luciano Pavarotti,  dirigits pel prestigiós director Zubin Mehta, l’any 1990. El primer concert dels tenors es va fer a Roma per recaptar fons per la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia, malaltia de la qual el tenor s’acabava de recuperar.

Diumenge
30
ago
19:00 h
 
Gratuït
Finalitzat