Fer riure és un art!

Finalitzat
2014-2015
DURADA: 

1 hora i 30 minuts

Divendres 28 d'agost | 22:30 h

Teatre Auditori - Sala Gran

Entrades a la venda a partir del 10 de juny!

Autor: Joan Pera
Adaptació i direcció: Martí Torras
Repartiment: Joan Pera

Joan Pera acumula ja 5.765 funcions i més de 2.700.000 espectadors gràcies a èxits com La extraña pareja; Òscar. Una maleta, dues maletes, tres maletes; La doble vida d’en John; El show de Joan Pera; La Glòria del mercat, o Joan Pera, Capri -aquestes tres últimes obres, com a monologuista. Els èxits continuaran en augment gràcies a aquesta nova funció.

Sota la direcció de Martí Torras, el reconegut artista ha preparat un espectacle únic per celebrar amb el seu públic 50 anys de professió. L’actor ens explicarà com és l’art de fer riure: perquè riem, de què riem, com riem, quan riem, on riem, de qui riem... Completament sol dalt de l’escenari, en Joan Pera presentarà un soliloqui únic inspirat en la millor comèdia francesa i acostat al nostre particular sentit de l’humor.

És un estudi antropològic sobre la comicitat on l’actor utilitzarà també alguns dels personatges que ha interpretat o doblat al llarg de la seva trajectòria artística, entre els quals apareixen els millors còmics nacionals i internacionals: Woody Allen, Rowan Atkinson... Es tracta d’una classe magistral farcida de relats de l’experiència de Joan Pera sobre els escenaris, d’anècdotes divertidíssimes que tenen un únic interès: fer-nos riure!

Divendres
28
ago
22:30 h
 
Gratuït
Finalitzat