Improshow

Finalitzat
2014-2015
DURADA: 

1 hora i 10 minuts

Dijous 27 d'agost | 22:30 h

Teatre Auditori - Sala Petita

Entrades a la venda a partir del 10 de juny!

Companyia: Planeta Impro

Direcció: José Luís Adserías i Angel Galán

Després de 12 anys en cartellera i més d’1.500.000 espectadors, el fenomen Impro Show de la companyia Planeta Impro torna al Teatre Auditori de Granollers per presentar un nou espectacle fruit de la improvisació.

Els actors tornen a sortir a escena sense guió perquè siguin els espectadors els qui decideixin el tipus de show que volen veure. Sorprèn la capacitat dels actors de crear noves històries del no res, històries improvisades amb l’humor espontani que els caracteritza, i que faran que, durant una bona estona, t’oblidis de tots els problemes i, en canvi, quan surtis, no puguis oblidar-te de tot el que ha passat a dins! Perquè a Impro Show tot és possible!

Considerada la companyia líder en improvisació a nivell nacional, tant pel número d’espectadors acumulats com de funcions realitzades, Planeta Impro es presentarà davant del públic amb una única demanda: que els assistents escriguin en una targeta la primera frase que els vingui al cap. A partir d’aquestes frases els actors construiran el show. Únic, diferent, exclusiu i totalment improvisat!

Dijous
27
ago
22:30 h
 
Gratuït
Finalitzat