Lowland

Finalitzat
2015-2016
DURADA: 

50 minuts

Divendres 09 d'octubre | 21:00 h

Teatre Auditori - SGNO

Venda exclusiva d'abonaments a partir del 2 de setembre a les 10h i d'entrades individuals a partir del 4 de setembre a les 10h.

Concepte i coreografia: Roser López Espinosa
Creació i dansa: Guy Nader, Roser López Espinosa
Música original: Ilia Mayer
Acompanyament artístic: Àngels Margarit
Producció: L’escènica, Elclimamola
Coproducció: Mercat de les Flors

Lowland
Lowland

La coneguda coreògrafa i ballaria Roser López Espinosa ens presenta la seva primera peça llarga Lowland, un espectacle inspirat en la migració de les aus, al costat del ballarí libanès Guy Nader. Una obra de dansa contemporània que té com a punt de partida el desig ancestral dels éssers humans d’imitar les aus i que ens retorna a l’animalitat del cos i del moviment, a l’aprenentatge, l’esforç, la tenacitat i la resistència; a la bellesa, la superació i el desitjat esperit de superació.

El cos imagina i es transforma a Lowland. Un cos que es presenta ple de paisatges, totalment versàtil, amb una paleta de moviments infinita. Un cos articulat, suau, àgil, veloç i potent en un espectacle que, a través de l’extraordinari control i potencia dels ballarins, ens explica convida a descobrir les nostres pròpies ales.

Roser López Espinosa, graduada en dansa contemporània a Amsterdam, ha col·laborat com a ballarina amb Àngels Margarit / Cia Mudances, Cesc Gelabert i el director de cine Isaki Lacuesta, Iago Pericot (Mozartnu), entre d’altres. Al 2013 estrena Lowland, espectacle que en l'actualitat segueix de gira internacional i que ha rebut una gran acollida de públic i crítica a Les Hivernales al passat festival d'Avignon Off. Els seu treball s'ha programat a festivals internacionals arreu d'Europa, així com a Egipte, Argentina, Xile, Panamà, Canadà i Japó.


Tot un èxit al Festival d'Avignon!  Algunes crítiques: 

"És magnífic, magnètic, m’atreviria a dir que hipnòtic."
Jordi Cervera, Catalunya Ràdio

"50 minuts de perfecció coreogràfica. En demanem més." *****
Audrey Chaix, Toutelaculture (Avignon)


Vídeos:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR