Gràcies, Ovidi

Finalitzat
2015-2016
DURADA: 

1h i 30 minuts

Diumenge 08 de novembre | 19:00 h

Teatre Auditori - Sala Petita

Veu: Arturo Gaya

Guitarra: Paco Prieto

Contrabaix: Quique Pellicer

Gràcies, Ovidi
Gràcies, Ovidi

Arturo Gaya, Kike Pellicer i Paco Prieto ens proposen un joc mestre de paraules i música amb una veu, una guitarra i un contrabaix. Un concert que compleix una funció doble: donar a conèixer l’Ovidi Montllor a nova gent i recordar-lo ara, tot just als 20 anys de la seva mort. Un record sense nostàlgia, tot el contrari, amb la certesa que estem davant d’un repertori necessari per interpretar la societat actual.

“Cantem a l’Ovidi perquè necessitem poesia... Amb humilitat, amb ironia i amb una petita mescla de mala llet i tendresa. Així ho hem aprés i així ho volem transmetre. Gràcies per tot, Ovidi...” Així ho expressen els tres músics que ens faran reviure les cançons d’Ovidi Montllor, un dels grans artistes del segle XX, com si fossin noves.

Una recreació brillant d’un repertori que, en bona part, forma part del disc Gràcies, Ovidi amb el qual l’Arturo, el Paco i el Kike han volgut deixar constància d’aquest intens treball. El disc ha comptat, a més, amb col·laboracions de luxe com les de Miquel Gil, Pep Gimeno Botifarra, Pepet i Marieta, Jordi Fusté, Núria Lozano, Cati Plana, Quique Pedret, Montse Castellà i del propi Toti Soler (company artístic de l’Ovidi en bona part de la seva trajectòria), qui intervé en dues cançons inèdites que havien de pertànyer al disc ‘Verí good’ i que no va arribar a sortir a la llum.

Vídeo:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR