Potted

Finalitzat
2015-2016
DURADA: 

1 hora

Diumenge 22 de novembre | 18:00 h

Teatre Auditori - Sala Gran

Intèrprets: Jon Sádaba, Guillem Fluixà, Federico Menini, Andrea Pérez

Direcció artística: Lucas Escobedo
Direcció tècnica acrobàtic: Antonio Segura i Vitaly Motouzka

Potted
Potted

Si t’agrada el circ, aquest és el teu espectacle! La Trócola porta al Teatre Auditori l’espectacle Potted ­–en anglès ‘entestat’–, una proposta que parteix de la premissa de la innovació artística.

Els quatre membres de la companyia s’uneixen amb l’interès de crear aquest espectacle únic i original, basat en la investigació de l’espai, els objectes, les estructures i el ritme. Amb Potted, La Trócola vol sorprendre al públic i posar en crisi el sentit de l'objecte, per arribar a la seva essència, per mitjà de les disciplines circenses, creant una comunicació directa amb l'espectador, carregada d’impacte visual.

Aquesta ambiciosa proposta busca els punts comuns entre l'harmonia escultòrica i el caos, l'estàtic i el dinàmic, l'artificial i l’orgànic, la gravetat i la ingravidesa, els límits de l'objecte i les persones... tot això en l'escenari, en forma d'espectacle, de poesia visual.

Una original peça en la que 700 testos, de diferents colors i mides, prenen el protagonisme i són utilitzats pels membres de la companyia per fer malabars, acrobàcies i portés. Els testos volen per l’escenari, els artistes roden per dintre seu... tot, amb una escenografia que va variant contínuament. Un espectacle 100% apte per a tota la família!

L’espectacle ha visitat multitud de teatres, festivals i fires de teatre de sales, com ara el Festival Ikuszirkus de Andoan, el Circum de Granada o la Feria de Teatro Fetén 2015 a Gijón.

Vídeo:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR