Schellenberger dirigeix l'OCGr

Finalitzat
2015-2016
DURADA: 

1h i 30 minuts

Diumenge 31 de gener | 19:00 h

Teatre Auditori - SGNO

Direcció i oboè solista: Hansjörg Schellenberger

Orquestra de Cambra de Granollers

(Corrado Bolsi, director)

Schellenberger dirigeix l'OCGr
Schellenberger dirigeix l'OCGr

Hansjörg Schellenberger, el Mestre, com és anomenat pels instrumentistes de vent, vindrà a Granollers a interpetar i dirigir una icona dels amants de l’oboè, el concert per a Oboè i orquestra del compositor vienès Richard Strauss.

Com oboista, Schellenberger ha treballat amb els més grans directors d'orquestra: Herbert von Karajan, Carlo Maria Giulini, Claudio Abbado, Riccardo Muti, James Levine, etc. Com a músic de cambra ha centrat la seva activitat en l'Ensemble Wien - Berlin (sent ja primer oboè de la Berliner Philharmoniker i de la Wiener Philharmoniker) i en la Haydn Ensemble Berlin, formació que va fundar per interpretar la música de la primera època de Haydn juntament amb altres músics de la Berliner Philharmoniker.

La seva vida artística queda reflectida en més de cinquanta enregistraments pertanyents a segells discogràfics com Deutsche Grammohpon, Denon o Sony Classical. El 1997 va crear la seva pròpia casa discogràfica al costat de l'arpista Margit-Anna Süss, Campanella Musica, involucrant també en el projecte a companys de la Berliner Philharmoniker.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR