Cobla 2.0

Finalitzat
2015-2016
DURADA: 

55 minuts

Diumenge 17 de gener | 18:00 h

Teatre Auditori - Sala Gran

Cobla Sant Jordi- Ciutat de Barcelona
Piano: Raúl Patiño
Bateria i percussions: Roger Pi
Projeccions: Marc Conde
Dramatúrgia i direcció: Jordi Oriol

Cobla 2.0
Cobla 2.0

Cobla 2.0 és el títol del nou espectacle familiar protagonitzat per la Cobla Sant Jordi. Sota la direcció de Jordi Oriol i amb Raúl Patiño al piano i Roger Pi a la bateria i les percussions, l’agrupació ens presenta una proposta escènica i musical moderna i contemporània que pretén trencar estereotips i buscar la manera d’apropar la música als menuts d’una forma divertida i espontània.

Sense renunciar a la sonoritat característica d’aquesta formació, els tretze músics i el públic esdevenen còmplices d’una nova manera d’entendre i viure la música per a cobla, on també hi tenen cabuda estils musicals tan variats com el jazz, el funky, el hip hop, la chanson francesa, la música contemporània i la música tradicional.

Redescobreix aquesta emblemàtica formació de la mà dels polifacètics i intrèpids músics de la Cobla Sant Jordi, que donaran a conèixer als nens i nenes els instruments de la cobla tradicional, els descobriran les seves característiques sonores i els faran gaudir de la diversitat d’estils i formats.  

Fruit d’aquest afany de renovació, la Cobla tocarà a més dels temes clàssics com Els Tres tambors de Serra, Sol ixent d’Eduard Toldrà i cançons populars com El gegant del Pi i Plou i fa sol, cançons com el Bon dia d’Els Pets i peces d’algun dels compositors més reconeguts de l’actualitat: Joan Albert Amargós, Albert Guinovart o Pagès.

Crítica:

Un discurs contemporani, obert al públic. Ara

(La Cobla) Té un ventall sonor impressionant i un recorregut brutal per entusiasmar els nanos”. Directora del projecte educatiu del Palau

 Vídeo:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR