Loo

Finalitzat
2015-2016
DURADA: 

30 minuts

Diumenge 08 de novembre | 18:00 h

Teatre Auditori - Sala Oberta

Idea Original i direcció: Sergi Ots
Guió: Sergi Ots i Emilie De Lemos
Actriu: Natàlia Méndez

Edats recomanades: entre 1 i 5 anys

Loo
Loo

FESTIVAL EL MÉS PETIT DE TOTS

 

El nou espectacle de Ponten Pie, emmarcat dins del festival “El més petit de tots”, porta per títol Loo, el nom d’un fort vent, calent i sec, que corre en les tardes d’estiu a l’oest de la regió de la plana Indio-Gangética occidental. Donat els nivells extremadament baixos de la zona i les altes temperatures, el vent fa deshidratar i assecar tota la vegetació.

La inspiració d’aquest espectacle neix de les imatges dels llacs i mars que han desaparegut per causa de les sequeres i han deixat darrere seu un desert devastador. Una imatge evocadora d’un vaixell ancorat de per vida en la bullint sorra va suggerir els primers esbossos de l’espectacle, que narra la història d’una dona que decideix anar al desert per tornar a fer navegar el vaixell del seu avi, que va quedar-se atrapat en un entorn que no era el seu. La seva arribada al desert i el descobriment d’aquest entorn es tradueix en un espectacle de poètica visual, on sobretot parla la plasticitat i la participació dels sentits dels assistents.

Un espectacle proper al públic, que s’envoltarà de l’escenografia durant els 30 minuts que dura l’espectacle per trobar, finalment, l’antípoda natural a tanta sequera: l’aigua. L’escenografia amagarà elements que, d’una manera efímera, apareixeran i desapareixeran sorprenentment i ens conduiran en un viatge màgic i evocador. Loo compta, a més, amb una banda sonora a càrrec d’una Kora africana, que ajudarà a embolcallar-nos dins d’aquest suggerent univers.

Vídeo:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR