Ahora me toca a mí

Finalitzat
2015-2016
DURADA: 

2 hores

Diumenge 18 d'octubre | 18:00 h

Teatre Auditori - SGNO

Direcció: Justo Molinero
Intèrprets:
Justo Molinero i Los Descastaos (Montse Rodríguez; Rosa Rodríguez; Luis Ruiz; Loly Cuenca; Ana Cuenca y Antonio Gomez).
Amb els companys de Radio Teletaxi: Robert Espada; Jaime Guaza; Jesus Olmoi Manuel Pua (Calatravin).
Guitarra: Manolo Zafra

 

Ahora me toca a mí
Ahora me toca a mí

Justo Molinero s'uneix amb un bon grup d'amics (Els Descastaos) i locutors de Ràdio TeleTaxi , per portar pels teatres de Catalunya, aquests poemes que ha recitat, la cobla ( en la veu de Loly Conca ) que ens ha acompanyat sempre, molt d'humor i actuacions d'artistes convidats que ens faran passar una bona estona.

Hi ha un refrany que diu : "somnis tinguis i se't compleixin". Jo tinc un a punt de fer-se realitat, un somni volgut i esperat des de fa molts anys. Un somni que vull compartir amb tots vosaltres.

M'explico. Són ja gairebé 33 anys fent el que m'agrada, ràdio, però ¿saben el que és estar tot el dia parlant sense saber a qui, ni a quantes persones o des d'on ens estan escoltant? És veritat que ens criden i ens expliquen coses i, gairebé sempre, acaben dient que tenen ganes de venir a l'emissora a conèixer-nos, com a família que som. Aquesta és també la màgia de la ràdio. Per això crec que ha arribat l'hora de trencar aquesta màgia de la ràdio, aixecar el teló, apropar-nos a tots vostès i fer això que mai hem fet i que a mi em fa tanta il·lusió. Això no és altra cosa que interpretar a altres personatges.

Si fins ara, a través de la ràdio, us dibuixàvem cantants, persones, paisatges o esdeveniments, ara a través del teatre els podrem mostrar imatges, cançons, poesies, sainets i cobles que els faran oblidar durs moments i recordar èpoques viscudes.
Si els dic que aquesta és la gran il·lusió de la meva vida, què dirien? Però si a més els dic que conte amb l'ajuda dels meus companys i cantants; homes i dones de tota la geografia ... ¿Què bonic, no?

Aquest és un projecte que pensem representar pels teatres de tot Catalunya a partir del mes d'octubre. Només desitjo comptar amb la complicitat de tots vostès. Si sabessin que els meus companys estan com nens.

No ho digui a ningú ... Em fa tanta il·lusió!
Ens veiem al Teatre.

Justo Molinero

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR