Dàmaris Gelabert

Finalitzat
2015-2016
DURADA: 

60 minuts

Diumenge 21 de febrer | 18:00 h

Teatre Auditori - Sala Gran

Venda exclusiva d’abonaments dimarts 15 de desembre a partir de les 10h, i d'entrades individuals i abonaments a partir de dimecres 16 a les 10h.

Creació i veu: Dàmaris Gelabert
Interpretació: Lola Call, Caterina Cuspinera i David Cuspinera
Músics: Àlex Martínez, Coqui Castells, Dimas Corbera i Adrià Martínez
Cors: Cristina Ferrero i Anila Padrós

Dàmaris Gelabert
Dàmaris Gelabert

La Dàmaris Gelabert s’ha convertit en un referent musical per als nens i nenes del nostre país. Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona, especialista en Musicoteràpia i graduada amb honors pel Berklee College of Music de Boston, és creadora del mètode TotSona d’Estimulació Musical per a infants de 0 a 6 anys. La Dàmaris ofereix ara un espectacle familiar en el qual interpreta els seus temes més populars: Bon dia, Els dies de la setmana o Qui sóc jo?, en companyia de músics, coristes, actors i amb personatges com la Lola o la Caterina, que apareixen als seus videoclips.

Les cançons de la Dàmaris tenen un alt contingut pedagògic. Tant és així, que a banda de fer feliços i divertir als infants, aconsegueixen projectar tota una sèrie de valors fonamentals i estimular als més petits a través de la música. Les melodies són d’allò més enganxoses i les lletres s’han popularitzat a les escoles i entre les famílies, de manera que els més menuts han tingut l’oportunitat d’apropar-se a la música des del bressol i s’han convertit en protagonistes del seu propi aprenentatge.

La Dàmaris Gelabert compta amb la consideració de pares, mares i mestres, gràcies a haver confeccionat tota una sèrie de projectes que endinsen als infants a la meravella de la música de ben petits i que integren a les famílies en l’experiència de cantar, ballar, sentir i estimar. 

Vídeos:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR