Las 4 estaciones de Victoria

Finalitzat
2015-2016
DURADA: 

80 minuts

Diumenge 22 de maig | 19:00 h

Teatre Auditori - SGNO

L'espectacle "Romeu i Julieta" ha estat substituït per "Las 4 estaciones de Victoria", de la mateixa companyia Elephant in the Black Box.

Dramatúrgia: Jean - Philippe Dury i EBB company
Coreografia: Jean - Philippe Dury
Escenografia: Jean - Philippe Dury
Música original: Collage David Guerra García
Director de vídeo: Andreas Guzman
Operador de vídeo i so: Frederic Brunet
Il·luminació: Alberto Perez Villa
Ballarins: Antonella Sampieri, Begoña Quiñones, Woody Santana, Jean - Philippe Dury, Martine Bentsen, Veronica Garzon, Valentina Pedica


Las 4 estaciones de Victoria
Las 4 estaciones de Victoria

“Enmudecida por los últimos sucesos, Victoria sentía que ya no quedaba nada de ella. Su pasado, ahora parecía el sueño de otra persona, un recuerdo de otra vida… una vida que ya no recordaba...”. (Extracte de Locura d’Evan Lovewood).

Inspirant-se en el text de Locura d’Evan Lovewood, el coreògraf Jean -Philippe Dury retrata de manera poètica les diferents etapes de la vida de Victoria. La presència del pare, el germà i l’amant en la coreografia defineixen les etapes de la seva història. Des d’una finestra observem imatges difuses de la seva vida, mentre una paret de miralls ens retorna el reflex del passat. Un viatge al record i a l’amor perdut i recuperat.

JEAN - PHILIPPE DURY

Jean - Philippe Dury va néixer a Paris el 1978 i va començar els seus estudis de ball quan només tenia 6 anys. Amb 11 anys segueix els seus estudis a l’Escola de ball de l’Òpera de París, i vuit anys després entra a formar part d’aquesta companyia, amb qui interpreta obres tan conegudes com El llac dels cignes, Raymonda, Don Quixot, La Bella Dorment, etc. També treballa amb diferents coreògrafs contemporanis com Lionel Hoche, Jean- Claude Gallotta, Laura Scozzi, Maurice Béjart, Pina Bausch, Mats Ek, William Forsythe i Jirí Kylián.

L’any 1998 guanya el primer premi artístic i contemporani del concurs de Sant Petersburg i l’any 2001, el primer premi en el Concurs de Florència i en el Grand Prix de la República d’Itàlia.
Durant la temporada 2003-2004 l’Òpera de Paris li concedeix un any sabàtic per incorporar-se a Les Ballets de Monte Carlo, on obté el títol de Coryphée.
També ha fet coreografies per Fado (1999), Vidalita (2001), Háblame (2003) i Les Jardins du Silenc: Amphithéâtre de l’Opéra de Paris en el cicle Danseurs- Chorégraphes.
L’any 2007 s’incorpora a la Compañía Nacional de Danza, deixa la CND el 2008 per tornar el setembre de 2009.
L’any  2012, decideix obrir la seva pròpia companyia: Elephant in the black box company.

ELEPHANT IN THE BLACK BOX COMPANY

Elegància, precisió i fluïdesa és el segell de la companyia Elephant in the Black Box. Després de la seva presentació just fa un any i de fer gira per diferents ciutats com Nova York, Houston, Seúl o Bangkok, Dury estrena una obra que el caracteritza com un dels coreògrafs més interessants del moment després de la seva etapa com a intèrpret a prestigioses companyies com l’Òpera de Paris, el Ballet de Montecarlo i la companyia Nacional de Dansa.

VÍDEO

 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR