Gisela y el libro mágico

Finalitzat
2015-2016
DURADA: 

90 minuts

Diumenge 10 d'abril | 18:00 h

Teatre Auditori - Sala Gran

Els nens menors de 16 anys tenen entrada reduïda a 12 euros.
Menors de 2 anys: entrada gratuïta, sense localitat. Cal recollir l'entrada a les taquilles del teatre.


Interpretació: Gisela, Elsa Anka, Carlos Benito, Jaume Morato,Jesús Vela, Francisco Gómez i Julia Sarda

Gisela y el libro mágico
Gisela y el libro mágico

Després de participar en la primera edició d’Operación Triunfo, Gisela (Barcelona, 1979) va convertir-se en veu Disney. Seleccionada per aquesta factoria per interpretar la banda sonora de “Peter Pan: Retorn al País de Mai Més”, Gisela no ha abandonat mai la seva faceta en el món dels musicals. Així, a banda d’interpretar nous temes i gravar discs, la cantant barcelonina ha dedicat una part important de la seva carrera als infants. Ara torna amb Gisela y el Libro Mágico, un musical per a tota la família.

Encarnada per Gisela, Gisel és la fada protagonista d’aquesta història on la fantasia es conjuga amb les cançons i els contes infantils amb missatge. Un conjunt de més d’onze persones sobre l’escenari amb rostres tan coneguts, com la presentadora de televisió Elsa Anka, en el paper de fetillera complementen, amb una sèrie de ninots corporis, un espectacle fantàstic amb missatges d’allò més positius per als nens. Tots basats en el respecte pel medi ambient, la solidaritat o el fet de saber reconèixer la veritat per damunt de les aparences.

La malvada bruixa ha capturat a totes les fades, menys una, que és molt jove i que encara no té tots els poders màgics que necessita per enfrontar-s’hi. Gisel haurà de superar mil aventures i proves per aconseguir que els seus somnis es facin realitat. Màgia i veu en directe es conjuguen per a oferir-vos una història entretinguda i divertida, per passar una bona estona en família. 

Vídeo:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR