La gent

Finalitzat
2015-2016
DURADA: 

70 minuts

Divendres 13 de maig | 20:00 h

Teatre Auditori de Granollers - Sala Oberta


Direcció: Jaume Pérez
Interpretació: Ruth Atienza, Lorena López, César Tormo, Toni Agustí i Juli Disla

La gent
La gent

L'actual situació de descontentament i tensió social obliga a reflexionar sobre el públic i la capacitat del grup per transformar la seva realitat. El malestar col·lectiu, el sentiment d'impotència i indignació davant de situacions d'injustícia social empeny la gent a buscar el seu espai en estructures cíviques que li ofereixen la possibilitat d'expressar-se en públic i fer-se visible.

La gent de Pérez & Disla és, en aquest sentit, una experiència grupal única que pretén qüestionar, amb humor i sense benevolència, el concepte mateix de participació. Una obra relacionada estretament amb el nostre present polític, un grup de persones amb un objectiu comú: posar-se d’acord i enfrontar-se a la seva capacitat per organitzar-se. Units i separats. Iguals però diferents. La proposta ens convida a formar part d’aquest grup, a ser testimonis del seu comportament, proposant un recorregut que possibilita la interacció i convivència del públic.

Una reflexió vivencial sobre els mecanismes que actuen sobre cada individu i la seva relació amb la presa de consciència col·lectiva. Aire fresc, talent i una bona dosis de sinceritat en aquest espectacle sense pompa ni artifici. Amb la paraula com a únic protagonista, amb personatge que flueixen amb una sorprenent naturalitat.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR