Gemeliers

Finalitzat
2015-2016
DURADA: 

90 minuts

Dissabte 27 de febrer | 19:00 h

Teatre Auditori - Sala Gran - 3 zones


Veus: Jesús i Daniel Oviedo

Gemeliers
Gemeliers

Amb només 16 anys, Jesús i Daniel Oviedo, Gemeliers, tornen més madurs que mai amb el seu segon àlbum, Mil y una noches, que veu la llum sota el segell de Pep’s Music Group.

El nou treball, sorgit en  menys d’un any de diferencia del primer, segueix la línia romàntica del seu primer àlbum però amb una inspiració més animada i activa, destacant estils de música pop i llatins.

Per a la producció del seu nou disc, Gemeliers han tornat a comptar amb els productors Ismael i Aitor Moya i Max Pizzolante, productor veneçolà afinat a Miami i conegut per haver treballat amb artistes com Ricardo Montaner.

Gemeliers han venut 100.000 unitats del seu disc Lo mejor està por venir, han aconseguit el doble disc platí i han publicat el seu primer llibre autobiogràfic, que ha aconseguit vendre més de 45.000 unitats, arribant a la 4a edició. Els bessons han publicat també el seu primer DVD Gracias por nuestra primera gira, que inclou la gravació de les seves actuacions a Barcelona i Madrid i les col·laboracions d’India Martínez, Xuso Jones, Jaime Terrón, Calum, Jesús Giles, Aran One... posicionant-se en el número 1 de vendes. 

Informació sobre els preus:

Zona A: 100 euros (inclou l'accés a les proves de so i foto amb els artistes)

Zona B: 50 € (inclou l'accés a 2 cançons de les proves de so)

Zona C: 25

NOTA IMPORTANT

Els menors de 16 anys no poden entrar sols al teatre, han d'anar acompanyats pel pare/mare o tutor legal, que haurà d’adquirir la seva entada també per accedir al concert i acompanyar al menor en tot moment dintre del recinte.

REGLAMENT D'ESPECTACLES PÚBLICS I ACTIVITATS RECREATIVES (Decret 112/2010 de 31 d'agost de la Generalitat de Catalunya)

Article 53 - Apartat 2. Les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a les discoteques, sales de festa, sales de ball, bars musicals, sales de concert, cafès concert i cafès teatre, excepte quan es realitzin actuacions en directe i vagin acompanyades de progenitors o tutors. En aquest cas, en acabar l'actuació les persones menors d'edat no poden romandre a l'establiment.

Vídeos: 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR