Babaua. Les desventures de mimí 3/06 20:30h

Finalitzat
2015-2016
DURADA: 

60 minuts

Divendres 03 de juny | 20:30 h

Teatre Auditori de Granollers

Espectacle exclòs de descomptes.
La venda d'entrades comença el dia 15 de febrer a les 10h per a les famílies que tenen els codis facilitats per les escoles i finalitza el 15 de març a les 00h. La venda lliure comença el dia 6 d'abril.
Menors de 2 anys: entrada gratuïta, sense localitat. Cal recollir l'entrada a les taquilles del teatre.

 

Composició: Jordi Domènech
Escriptor: Pere Riera
Direcció escènica: Ignasi Tomàs i Lourdes Solà
Direcció musical: Josep Prats, Elisenda Carrasco, Oriol Castanyer i Montse Meneses

Babaua. Les desventures de mimí 3/06 20:30h
Babaua. Les desventures de mimí 3/06 20:30h

A Babaua. Les desventures de Mimí hem volgut oferir als nens i nenes que protagonitzaran aquesta Cantània un simpàtic recorregut per alguns dels descobriments més significatius dels darrers segles. L’argument principal té com a protagonista una jove de la cort de Versalles que, instigada per Cupido, enceta una peripècia per diferents espais i temps, a fi d’arribar a l’encontre del seu enamorat. I tot realitzant aquest viatge, Mimí coincidirà amb un seguit de personatges pintorescos que li donaran notícia de bona part de les descobertes, enginys i invencions que han protagonitzat l’evolució tecnològica de la humanitat.

Des de la llei de la gravitació universal, passant per la pólvora, el uatsap i el tiramisú... Tota mena de troballes que han permès que les condicions de vida dels éssers humans hagin mutat en molts sentits al llarg dels segles. La protagonista descobrirà la importància que han tingut per al progrés descobertes d’ordre científic, gastronòmic o artístic. I és que el món no deixa d’avançar, des que l’homo es va fer sàpiens! I tant important és la invenció de la roda, com la de la goma d’esborrar. Perquè en ocasions, no estaria de més que aprenguéssim a esborrar alguna de les invencions que en lloc d’afavorir el progrés, provoquen la destrucció i la barbàrie.

Però no us amoïneu, perquè tot plegat ho aprendrem acompanyant la Mimí en aquest divertit viatge a la recerca de l’amor somniat. Ens hi acompanyeu?

Projecte Cantània

Activitat participativa. Les escoles treballen una obra durant l’any amb tres sessions de formació obligatòria per al professorat. El gran final és la interpretació dels alumnes, una experiència musical inoblidable damunt de l’escenari.

Informació d'interès

La venda d'entrades comença el dia 15 de febrer a les 10h per a les famílies que tenen els codis facilitats per les escoles.
La Cantània té un total de 15 funcions, cal que escolliu bé el dia i l'hora d'actuació de la vostra escola.
Els menors de 2 anys tenen entrada gratuïta sense localitat. Els nens a partir de 2 anys han de tenir entrada per veure l'espectacle.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR