Caiguts del cel

Finalitzat
2015-2016
DURADA: 

1 hora i 45 minuts

Divendres 26 d'agost | 18:00 h

Teatre Auditori - Sala Gran

Autor: Sébastien Thiéry

Títol original: Comme s'il en pleuvait

Versió i direcció: Sergi Belbel

Repartiment: Emma Vilarasau, Jordi Bosch, Carles Martínez i Anna Barrachina

Escenografia: Max Glaenzel

Il·luminació: Kiko Planas (A.A.I.)

Vestuari: Mercè Paloma

Espai sonor: Jordi Bonet

Ajudant de direcció: Antonio Calbo

Assessorament lingüístic: Alina Furman

Direcció de producció: Amparo Martínez

Cap de producció: Maite Pijuan

Producció executiva: Maria Basora

Premsa: Blanca de Carreras i Anna Casasayes

Màrqueting i comunicació: Publiespec

Reportatge Fotogràfic:c David Ruano

Disseny Gràfic: sSB

És una coproducció de Focus i Trasgo Producciones

Caiguts del cel
Caiguts del cel

Una parella que se suposa “d’esquerres”, descobreix de sobte com un dia comencen a aparèixer a casa seva bitllets de diners que no saben d’ on venen. A partir d’aquell moment, casa seva comença a omplir-se misteriosament de feixos de bitllets, com caiguts del cel. Encuriosits primer i atemorits després, la parella comença a discutir davant les seves reaccions divergents davant aquest fet insòlit. D’on han sortit els diners? Què han fet ells per merèixer-se'l (o no)? Són davant una oportunitat per gaudir dels plaers de la vida o una maledicció que els portarà la desgràcia? Una comèdia sobre com els diners ens donen (o no) la felicitat.

 

La vida tranquil·la i feliç d'una parella petit burgesa de mitjana edat es veu trastocada bruscament quan, un bon dia, sense motiu ni explicació aparents, comencen a aparèixer diners dins el menjador de casa seva. La situació s'embolica quan s'hi veuen implicats la dona de fer feines estrangera de la parella i un peculiar veí molt inquietant. I tot, per arribar a un final absolutament inesperat que cap espectador no hauria de revelar.

 

L’autor de l’obra, Sébastien Thiéry, va guanyar dos premis Molière, un a la millor comèdia per 'Conillet d'índies', dirigida per Patrick Chesnais el 2009, i un altre com a millor autor el 2014 amb 'Dos homes nus'. Thiéry també és conegut per les seves actuacions a 'Taxi', 'Taxi 2' i 'La delicadesa'. A més, 'Caiguts del cel' representa el retorn de Sergi Belbel a la comèdia, terreny en què ha assolit grans èxits com 'El crèdit' i 'El mètode Grönholm'.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR