Sara Baras

Finalitzat
2016-2017
DURADA: 

90 minuts

Dissabte 28 de gener | 21:00 h

Teatre Auditori - Sala Gran

Direcció i coreografia: Sara Baras
Música: Keko Baldomero
Artista convidat: José Serrano
Col·laboracions especials: Carlos Herrera, J. Jiménez "Chaboli" i Sergio Monroy
Ballarins: Sara Baras, José Serrano, María Jesús García Oviedo, Charo Pedraja, Cristina Aldón, Daniel Saltares, David Martín i Alejandro Rodríguez
Director musical: Keko Baldomero
Guitarra: Keko Baldomero, Andrés Martínez
Cant: Rubio de Pruna, Miguel Rosendo, Israel Fernández
Percussió: Antonio Suárez, Manuel Muñoz “Pájaro”

Sara Baras
Sara Baras

Voces va néixer d’un moment molt trist, la pèrdua del gran mestre del flamenc, Paco de Lucía. Aquest fet, però, no va impedir que, amb el temps, el nou espectacle de la bailaora Sara Baras es convertís en una obra alegre i plena d’energia positiva.

Concebut com un espectacle-concert, l’espectacle homenatja a mestres del flamenc de la talla de Paco de Lucía, Camarón de la Isla, Antonio Gades, Enrique Morente, Moraíto i Carmen Amaya. Mestres que van marxar massa aviat però que van deixar un llegat en el món del flamenc que Sara Baras ha volgut recuperar i mostrar al món, amb el sentiment i l’energia que la caracteritzen dalt de l’escenari.

Un espectacle que fusiona tradició, sentiment, teatralitat i admiració i que ha estat guionitzat, dirigit i coreografiat per la pròpia Sara Baras. Voces compta amb l’artista convidat, José Serrano, i amb un cos de ball format per cinc ballarins, a més de les col·laboracions especials de Carlos Herrera, J. Jiménez “Chaboli” i Sergio Monroy. La música correspon a Keko Baldomero, el disseny de llums a Oscar Gómez de los Reyes, l’escenografia a Ras Artesanos i el vestuari a Torres-Cosano.

Vídeo:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR