De Vivaldi a Piazzola

Finalitzat
2016-2017
DURADA: 

90 minuts

Diumenge 15 de gener | 19:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Orquestra de Cambra de Granollers
Direcció: Corrado Bolsi

De Vivaldi a Piazzola
De Vivaldi a Piazzola

Fruit del desig de crear una formació musical estable, amb personalitat i qualitat, l’OCGr va néixer fa 25 anys de la mà de l’EMM i Conservatori de Granollers i actualment s’ha convertit en l’ orquestra resident del Teatre Auditori de Granollers, fet que l’ha ajudat a créixer, madurar i continuar vinculada als projectes del seu entorn.

Amb una plantilla flexible que els permet abordar estils i repertoris molt diversos, la seva versatilitat els ha permès interpretar programes de diferents estils i èpoques: des de la música barroca o clàssica amb temperaments i arcs històrics i cordes de tripa,  fins a la música del segle XX i XXI.

Al llarg dels seus 25 anys de vida han comptat amb la col·laboració musical de diversos directors, concertinos i solistes de renom internacional que han trobat en aquesta orquestra una base sòlida i de qualitat per treballar diferents repertoris. En el concert De Vivaldi a Piazzola, l’Orquestra tornarà als seus orígens per mostrar la importància d’una bona base de corda, a partir d’un programa que ens parlarà de Vivaldi, Mozart, Borondin, Ruera... fins arribar a Piazzolla.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR