Macaco

Finalitzat
2016-2017
DURADA: 

90 minuts

Dissabte 03 de desembre | 21:00 h

Teatre Auditori - Sala Gran

Espectacle exclòs de descomptes.

Veu: Daniel Carbonell “Macaco”
Guitarra Elèctrica: Tirtha
Guitarra Espanyola: Miki Huracán Ramirez
Calaixos i percussió: Didac

Macaco
Macaco

Dani Macaco, acompanyat d'una formació reduïda, presenta un espectacle mesurat per a les distàncies curtes. Una connexió més íntima i espontània amb el món d'aquest gran artista. El so de Macaco és únic i perfectament distingible. Una barreja de reggae, rumba i altres sons llatins amb un groove inigualable que ha portat per festivals i grans recintes de tot el planeta. El seu repertori, després de més de 15 anys de carrera i 7 àlbums d'estudi, s'ha convertit en una successió d'èxits. Ara tens l'oportunitat de veure-ho en un format molt més proper i exclusiu. Al costat de tres dels seus músics, Tirtha (Guitarra Elèctrica), Miki Huracán Ramirez (Guitarra Espanyola) i Didac (Calaixos i percussió), ens presenten un set semi acústic on despullen les seves cançons per dur-les a una connexió més íntima amb l'espectador. De tota manera, no esperis acabar aquest concert assegut a la teva butaca. Acústic o no, Macaco no permetrà que deixis de moure els peus.

Daniel Carbonell, popularitzat com a Macaco, és un dels artistes més importants de l'escena musical espanyola i un dels més influents músics llatins de tot el món. Els seus orígens artístics es remunten a la fusió musical d'estils que es cuinava als carrers de Barcelona, a començaments de la dècada del 2000. Una escena artística que bullia i que va il·luminar artistes tan interessants com Ojos de Brujo, Manu Chao o Amparanoia.

Macaco ha portat els seus directes per tot el món i ha estat guardonat amb multitud de premis al llarg dels 15 anys de trajectòria musical. El seu so és absolutament únic i perfectament identificable. Una barreja de reggae, rumba i altres sons llatins, amb un groove únic, que donen com a resultat grans cançons, caracteritzades per la seva personal veu i el seu estil beat box inconfusible.

Artista socialment actiu i compromès amb el medi ambient, Macaco col·labora amb importants institucions per a la conservació del planeta. El seu projecte Movimiento recolzat i coproduït amb National Geographic li van fer mereixedor del prestigiós premi Ondas pel seu suport a la lluita per a la conservació de l’ecosistema.

Vídeo:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR