El llac dels cignes 2016

Finalitzat
2016-2017
DURADA: 

120 minuts

Dissabte 19 de novembre | 21:00 h

Teatre Auditori - Sala Gran

Espectacle exclòs de descomptes.

Cia. Ballet Nacional Rus
Director del ballet: Sergei  Radchenko
Solistes: Maria Sokolnikova,,Maria Klueva, Anna Zimovchenko, Olga Gudkova , Alexandra Krukova, Dmitri Sitkevich, Nurlan Kinerbaev, Alexander Daev, Ivan Zviagincev
Música: Piotr Tchaikovsky
Llibret: Vladimir Beghitchev / Vasili Geletzer
Coreografia: Marius Petipa

El llac dels cignes 2016
El llac dels cignes 2016

El llac dels cignes s’emmarca dins la gira que el Ballet Nacional Rus està duent a terme per les ciutats més importants del territori espanyol. A més del nodrit cos de ball amb més de 50 ballarins, el públic gaudirà amb aquesta obra del virtuosisme dels principals solistes de la companyia, entre ells, Maria Sokolnikova, Maria Klueva, Dmitri Sitkevich i Nurlan Kinerbaev.

El Ballet Nacional Rus es va fundar el 1989, quan el llegendari solista del Teatre Bolshoi de Moscou, Serguei Radchenko, intentava crear una companyia que reunís els elements més clàssics de les grans companyies de Ballet Kirov i Bolshoi en una nova companyia de ballet independent dins del marc del ballet clàssic rus.

Els principals ballarins de tota Rússia van forjar sota direcció de Radchenko aquesta companyia, posant en escena noves produccions de clàssics atemporals com Giselle, El Quixot, Paquita i Carmen. Des dels seus inicis, la companyia va completar nombroses gires per Europa amb extraordinàries recepcions a Itàlia, França, Espanya, Alemanya i els Països Baixos, a més de Regne Unit, incloent nombroses representacions en el famós Coliseu de Londres.

La companyia realitza, a més, gires per tot el món, destacant les realitzades per Turquia, Grècia, Japó, Corea, Singapur, Hong Kong i els EUA, on totes les temporades ofereix una llarga gira mostrant el seu ampli repertori en les més importants sales i teatres del país americà.

Vídeo:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR