El bon pare

Finalitzat
2016-2017
DURADA: 

90 minuts

Divendres 18 de novembre | 21:00 h

Teatre Auditori - Sala Gran

Autor i director: David Plana
Intèrprets: Lluís Soler, Teresa Vallicrosa, Edu Buch i Georgina Latre

El bon pare
El bon pare

El bon pare és el retrat d’una generació de pares que han cregut que una educació moderna, tolerant i oberta era la solució a tots els mals i s’han trobat que la relació pares-fills era tan complicada i misteriosa com sempre.

El malson delirant que viu el protagonista d’El bon pare ens demostra que hi ha coses que un pare no hauria de saber mai sobre la seva filla. Escrita i dirigida per David Plana, la comèdia va agafant, mica en mica, colors tràgics fins arribar a un final catàrtic.

Una comèdia inquietant, que fa riure a l’espectador però que també el confronta amb alguns temes transcendentals: la paternitat, la renuncia als propis ideals i la necessitat humana de crear un relat vital coherent per sobreposar-se a l’absurd de l’existència... El bon pare és una reflexió sobre algú que ha viscut absent dels fets més rellevants que han afectat la seva pròpia família.

Durant l’hora i mitja de la funció cauen les màscares, es posen de relleu les falsedats i es destapen els secrets que havien estat ocults per a l’home. L’obra és, doncs, una brutal exposició de realitat, més pornogràfica encara que el vídeo que ha fet la filla. Una lliçó d’humiltat i una comèdia inquietant que escenifica el malson d’un pare modern.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR