IT Dansa - Ballem!

Finalitzat
2016-2017
DURADA: 

60 minuts

Diumenge 06 de novembre | 19:00 h

Teatre Auditori - Sala Gran

Companyia: IT DANSA
Direcció artística: Catherine Allard
Intèrprets: Clàudia Bosch i Fernández, Wilson Baptista, Jesús Benzal Montes, Patrick Cabrera Touman, Jacob Gómez Ruiz, Marina Fullana Covas, Ole Kristian Tangen, Reginald Lefebvre, Guido Lucas Cuello, Laura Lliteras Pons, Maria Maestre Pera, Rina Murakami, Anna Ramírez Moriana, Rosa Schipperij, Blanca Tolsà Rovira, Valerio Vacca i Marcel Casablanca Martínez – alumne en pràctiques-

IT Dansa - Ballem!
IT Dansa - Ballem!

It Dansa Jove Companyia és un projecte pedagògic creat el 1996 per l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, la direcció artística del qual és a càrrec de Catherine Allard, ballarina al Nederlands Dans Theater a la Companyia Nacional de Dansa.

La companyia, amb 18 ballarins-becaris, ofereix als graduats en dansa oportunitats de pràctica professional durant dos anys amb coreografies de destacats artistes i un programa extens d’actuacions al circuit teatral.

Ballem! és el nou espectacle de la companyia, format per un programa que destaca  per la frescor i la potència dels seus ballarins i que es divideix en tres grans coreografies: Wad Ras, Un ballo i Minus 16. Wad Ras, de Montse Sanchez i Ramon Baeza, és el nom de la presó de dones de Barcelona, una microsocietat on els sons del flamenc estan molt presents. Una coreografia de 15 minuts que ens parla de la frustració, la manca de llibertat, la repressió i la solitud. Un ballo de Jirí Kylián és, en canvi, una coreografia de 10 minuts concebuda com un exercici de musicalitat i sensibilitat entre una parella home-dona. I per acabar, Minus 16, d’Ohad Naharin, reconegut coreògraf israelià que recorre durant 35 minuts músiques que van des del cha-cha-cha, al mambo passant per diferents cançons populars d’Israel.

Crítica:

http://www.teatral.net/ca/critiques/critica/2158/quan-els-pensaments-es-despullen#.VwaBL_mLTs0
http://www.indienauta.com/teatros/critica-it-dansa/

Vídeo:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR