L'avar

Finalitzat
2016-2017
DURADA: 

75 minuts

Diumenge 23 d'octubre | 19:00 h

Teatre Auditori - Sala Gran

Autor: Molière
Versió/traducció: Sergi Belbel
Direcció: Josep Maria Mestres
Intèrprets: Joan Pera, Manu Fullola, Júlia Barceló, Ricard Farré, Elena Tarrats, Josep Minguell, Alba Florejachs, Manel Dueso, Òscar Castellví, Xavi Francés

L'avar
L'avar

El clàssic de Molière torna a l’escena catalana, en aquesta ocasió amb la veu i el cos del gran Joan Pera, que abandona la seva faceta teatral més coneguda per interpretar el vidu més avar de Molière.

El clàssic de 1699 és una de les obres teatrals més representades de la història, una comèdia en cinc actes que explica la història d’Harpagon, vidu i avar, interessat en casar la seva filla Elisa amb Anselm, un vell molt ric. Al mateix temps, Harpagon lluita amb el seu propi fill, Cleante, per l’amor de la jove Mariana. Situacions còmiques i hilarants succeeixen a partir d’aquesta història d’embolics, amb un rere fons tràgic, per mostrar-nos l’avarícia que enverina l’ànima de molts homes i la despreocupació per allò material dels joves, més pendents dels assumptes del cor.

L’avar arriba al Teatre Auditori sota la direcció de Josep Maria Mestres, amb versió de Sergi Belbel, per recordar-nos que els veritables clàssics estan absolutament vigents i són una delícia teatral pels sentits. L’obra compta també amb la interpretació de Manu Fullola, Júlia Barceló, Ricard Farré, Josep Minguell, Elena Tarrats, Alba Florejachs, Manel Dueso, Òscar Castellví i Xavi Francés.

Crítica:

http://espectaculosbcn.com/critica-lavar/
http://www.nuvol.com/noticies/lavar-i-joan-pera-classic-sobre-classic/

http://www.recomana.cat/CRITICA/2593/30/L

Vídeo:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR