André i Dorine

Finalitzat
2016-2017
DURADA: 

80 minuts

Diumenge 16 d'octubre | 19:00 h

Teatre Auditori - Sala Gran

Cia. Kulunka Teatro
Director: Iñaki Rikarte
Intèrprets: Garbiñe Insausti, José Dault, Eduardo Cárcamo
Músic compositor: Yayo Cáceres

André i Dorine
André i Dorine

Els bascos Kulunka Teatro presenten André y Dorine, un espectacle de màscares sense fronteres que ja ha emocionat a espectadors de mig món amb un llenguatge que fa plorar i diverteix alhora, que va més enllà de la paraula. Una bellíssima i poètica història d’amor, lluita i superació que gira entorn a la malaltia de l’alzheimer, d’origen encara desconegut i davant la qual no existeix tractament capaç de curar-la.

Humor i emotivitat s’entrellacen, doncs, en aquest delicat muntatge de teatre de gestos, on les màscares actuen com a pont a un altre món, un món de poesia visual entranyable. Una història que obre les portes a l’imaginari i ens transporta a un univers on tot és possible.

A escena, tres actors, recreant més d’una dotzena de personatges. Ningú pronuncia una sola paraula durant l’obra. André i Dorine s’ho diuen tot amb gestos, humor i música. Les màscares imposen la seva poesia visual, semblen haver robat la parla als seus posseïdors i són en realitat les narradores d’aquest món, d’aquesta tendre història sobre l’amor, els records i la vida. 

Crítica:

http://www.recomana.cat/CRITICA/2297/3/Andr%C3%A9%20i%20Dorine/Jordi%20Bordes
http://espectaculosbcn.com/critica-andre-y-dorine/

http://www.teatral.net/ca/critiques/critica/6012/andre-y-dorine#.VwlJtvmLTs0

http://www.masteatro.com/critica-de-andre-y-dorine/

http://www.artezblai.com/artezblai/andre-y-dorinekalunka-teatro.html

Vídeo:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR