Santi Rodríguez

Finalitzat
2016-2017
DURADA: 

100 minuts

Divendres 14 d'octubre | 21:00 h

Teatre Auditori - Sala Gran

Intèrpret: Santi Rodríguez

Santi Rodríguez
Santi Rodríguez

El monologuista i actor Santi Rodríguez, conegut com el frutero de la sèrie 7 vidas, presenta al Teatre Auditori de Granollers el seu nou espectacle Como en la casa de uno... en ningún sitio.

En aquest nou monòleg, Santi ens parla dels beneficis que ens aporta viatjar, conèixer gent de diferents indrets, visitar països exòtics i de com de simpàtica i atenta és la gent que et trobes viatjant pel món, encara que, com que no entens el que parlen, potser t’estan somrient mentre et diuen que et cobraran el doble simplement perquè som “guiris”.

Como en la casa de uno... en ningún sitio arriba després de A mi que me registren, espectacle amb el que Santi Rodríguez ha recorregut multitud de teatres a pràcticament totes les províncies de la geografia espanyola i amb el qual ha aconseguit molt bones crítiques.

Per aquest espectacle s’afegeixen, a més, projeccions i detalls tècnics que faran destacar, encara més, la qualitat dramàtica de l’artista i sumaran un plus d’espectacularitat al monòleg.

Santi Rodríguez és un dels còmics, actors i monologuistes més seguits i estimats del panorama artística del país. Ha participat amb èxit en diversos programes i sèries de televisió com El Club de la Comedia, Periodistas, 7 vidas, La noche con fuentes i Cia, Gym Toni i Tu cara me suena. També ha format part d’espectacles teatrals com 5 hombres.com, Ave Sosia, Cómicos Uno a Uno i Historias de cada día.

Crítica:

https://culturon.es/2015/10/11/critica-de-como-en-la-casa-de-uno-en-ningun-sitio/

Vídeo:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR