Els trios de trompa de Brahms i Ligeti

Finalitzat
2016-2017
DURADA: 

60 minuts

Divendres 27 de gener | 20:00 h

Teatre Auditori - Sala Petita

Violí: Mario Pérez
Piano: Miriam Gómez-Morán
Trompa: Javier Bonet

Els trios de trompa de Brahms i Ligeti
Els trios de trompa de Brahms i Ligeti

Mario Pérez (violí), Míriam Gómez (piano) i Javier Bonet (trompa) obriran les portes al romanticisme musical més pur de la mà d’una de les peces de cambra més boniques de la història de la música clàssica, El trio de trompa de Johannes Brahms. El concert oferirà, a banda de l’obra del gran compositor alemany, la composició que l’hongarès Ligeti va crear per homenatjar Brahms amb un trio espectacular per a violí, piano i trompa.

El violinista Mario Pérez, que actualment forma part de la Orquestra Nacional de Espanya en la categoria de professor superior d’ajuda de solista, es va iniciar en la música gràcies al seu pare, catedràtic del Real Conservatorio de Música de Madrid. L’any 1997 ja va guanyar el concurs a millor interpretació de música espanyola a El Escorial i al 1999 va tocar com a solista amb l’orquestra de cambra del RCSMM.

Javier Bonet, per la seva part, també va començar la seva formació de la ma del seu pare i de Miguel Rodrigo. És mundialment aclamat com a referent en la interpretació amb instruments històrics i creador del grup de trompes naturals Corniloquio. Guardonat en moltes ocasions, Bonet ha tocat com a solista en la majoria d’orquestres espanyoles i en multitud de països d’arreu del món i és també membre de l’Orquestra Nacional d’Espanya des de 1987.

La pianista Miriam Gómez-Morán va començar amb només 11 anys els seus estudis de piano. Guardonada en nombrosos concursos nacionals i internacionals, la pianista manté des d’aleshores una creixent activitat concertística amb actuacions arreu del món. A  més, Gómez-Morán realitza concerts com a component de diversos grups cambrístics i de música contemporània i és catedràtica de piano, des del 2000, al Conservatori Superior de Música de Salamanca.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR