Impro Horror Show

Finalitzat
2016-2017
DURADA: 

70 minuts

Dissabte 29 d'octubre | 21:00 h

Teatre Auditori - Sala Petita

Espectacle exclòs de descomptes

Companyia: Planeta Impro
Direcció: José Luís Adserías i Angel Galán

Impro Horror Show
Impro Horror Show

Planeta Impro porta 14 anys representant espectacles d’improvisació a nivell mundial, amb més de 1.500.000 espectadors que acrediten el seu èxit.

A Barcelona, resideixen al Teatreneu des de fa 11 anys i són considerats la companyia d’improvisació líder a nivell nacional, tant en número d’espectadors, com en funcions realitzades.

La dinàmica dels seus espectacles és sempre la mateixa: a l’inici de la funció conviden el públic a escriure una frase en una targeta. Posteriorment, aquests suggeriments, extrets a l’atzar, es converteixen en els títols de les improvisacions que crearan els actors en directe i que hauran d’adaptar a les diferents categories d’improvisació de cada espectacle.

Així neix Impro Horror Show, l’últim espectacle en gira de la companyia. Una successió d’improvisacions que portaran al públic al museu de cera, escoltar psicofonies, conèixer originals assassins en sèrie,  reviure pors al campament d’estiu i desvetllar les fòbies humanes més inesperades. Una nit terroríficament divertida a càrrec dels genis de la improvisació!

Crítica:

http://lescriba.cat/improshow-la-critica/
http://www.planetaimpro.com/espectaculos/improhorrorshow.html

Vídeo:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR