Onderstevoben (Capgirat)

Finalitzat
2016-2017
DURADA: 

45 minuts
Edat recomanada: d' 1 a 5 anys

Dissabte 12 de novembre | 18:00 h

Teatre Auditori - Sala Oberta

Menors d'1 any: gratuït
Espectacle exclòs de descomptes

Coreografia: Gaia Gonnelli
Ballarina: Gaia Gonnelli
Música: Wiebe Gotink

Onderstevoben (Capgirat)
Onderstevoben (Capgirat)

Després de les exitoses Kleur  i Color, la ballarina i coreògrafa Gaia Gonnelli torna als escenaris per crear aquest original i imaginatiu espectacle, Upside down. Un treball que combina dansa, teatre, música en viu i altres disciplines de l’art per animar als nens a utilitzar la seva pròpia imaginació.

Upside down és la segona col·laboració de Gaia amb el músic Wieve Gotink, que també va compondre la música per Kleur. Un espectacle emmarcat dins del festival El més petit de tots i recomanat per a infants de 2 a 5 anys.

L’espectacle comença amb un batec del cor, una mà que s'obre i es tanca, el ritme suau d'un tambor i la melodia d’una cançó infantil. De sobte, inesperadament, un salt en l’aire i un gir. El so s’acumula i inspira un bonic ball. Les mans volen, aleshores, com papallones, els braços i els pianos riuen i la música sorgeix misteriosament d’uns barres de metall i unes campanes.

Amb Inside down, la ballarina Gonnelli i el músic Wiebe Gotink conviden el públic a experimentar la riquesa del moviment i el so, a gaudir del propi cos, de la música i la dansa en família. De la dansa compartida que et fa somiar, t’allibera i et desperta els sentits. 

Vídeo:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR