La Gran Ilusión - El Mago Pop

Finalitzat
2016-2017
DURADA: 

90 minuts

Divendres 21 d'abril | 21:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Preu: 36 €
Preu únic abonament: 30 €
Menors de 26 anys, majors de 60 anys, aturats, discapacitats, famílies nombroses i monoparentals, i titulars del carnet jove: 30 €
Menors de 2 anys entrada gratuïta, sense localitat

Idea original, Guió i Direcció: Antonio Díaz
Il·lusionista: Antonio Díaz
Il·luminació i so: Rubén Gómez i Joan Grané
Responsable Tècnic: Rubén Gómez
Responsable de Producció: Andrea Blancafort
Vestuari: Mª Àngels Pladevall
Escenografia: Carles Pujol / Teatre-Auditori Sant Cugat
Disseny d'il·lusions: Antonio Díaz, Carles Pujol, Xavier Tapias
Col·laboració en vídeo: Josep Maria Pou, Emma Vilarasau, Berto Romero

ESPECTACLE RECOMANAT A PARTIR DE 6 ANYS

La Gran Ilusión - El Mago Pop
La Gran Ilusión - El Mago Pop

El show d’Antonio Díaz, el Mago Pop, arriba al Teatre Auditori divendres 21, dissabte 22 i diumenge 23 d’abril. Set funcions per presentar “La gran ilusión”, un autèntic fenomen des que es va estrenar el 17 de desembre de 2013 al Teatre Borràs de Barcelona. Considerat l’espectacle de màgia més vist en la història del teatre espanyol i el de més èxit a tot Europa durant el 2015. “La gran ilusión” és un espectacle basat en la pel·lícula "El Show de Truman", que barreja màgia de precisió amb trucs de gran format. El xou compta amb la col·laboració dels actors Josep Maria Pou, Emma Vilarasau, i l'humorista Berto Romero, interpretant el millor amic de la infantesa de Díaz en alguns dels vídeos que formen part de la trama.

En aquesta ocasió, una cadena de televisió nacional, produeix el segon reality show total de la historia: Magic Life. El protagonista és el centre involuntari d’un programa de televisió que retransmet la seva vida 24 hores al dia. Els seus familiars i amics són els actors de prestigi que interpreten un paper a la seva vida. Des de la seva infantesa, el protagonista de l’espectacle sent una gran obsessió pels jocs de mans i tothom li fa creure que és un il·lusionista excepcional. Però la realitat és ben diferent. Un dia, per un error de producció, Antonio descobreix la veritat i decideix abandonar el programa. Serà llavors, fora del show, que el protagonista aconsegueixi el seu objectiu: fer un espectacle per demostrar a tothom que és un gran il·lusionista. I aquest espectacle és, precisament, “La gran ilusión”.

A més de passar per Granollers, la gira catalana de “La gran ilusión” es representarà als teatres de Manresa, Viladecans, Vic, Lleida, Tarragona i Sant Cugat.

UN ÈXIT A TOT L’ESTAT ESPANYOL

En els últims mesos, "La Gran Ilusión" també s'ha pogut veure en diferents ciutats espanyoles com ara Córdoba, Vitòria, A Corunya, Bilbao, Màlaga, Vigo i Alacant, sempre esgotant les localitats. Un cop acabada la temporada a Barcelona, la gira espanyola de "La Gran Ilusión" continua, i passarà per ciutats com València, Saragossa, Gran Canària, Fuerteventura, Lanzarote, Palma de Mallorca, Roquetas de Mar (Almeria), Burgos, Tenerife, Múrcia, Donostia, Salamanca, Logroño, Jerez, Granada, Albacete, León, Pamplona, Valladolid, Cadis i Sevilla, fent temporada de 2 mesos a Madrid a partir del novembre de 2016.

VÍDEOS:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR