Faemino y Cansado

Finalitzat
2016-2017
DURADA: 

90 minuts

Divendres 03 de febrer | 21:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Autors: Carlos Faemino i Javier Cansado

Intèrprets: Carlos Faemino i Javier Cansado

Espectacle en castellà

A partir de 18 anys

Faemino y Cansado
Faemino y Cansado

Faemino i Cansado, una de les millors parelles de còmics del país, dos homes d'enginy, talent i energia positiva, pugen a l'escena del Teatre Auditori de Granollers amb el seu nou muntatge ¡Quien tuvo retuvo!, un xou amb rialles i reminiscències assegurades.

Quan Faemino i Cansado encaren la creació d'un nou espectacle, la seva preocupació primera era aconseguir l'excel•lència. Quan decideixen quin serà el tema que vehiculi el seu nou espectacle, rebutgen sistemàticament qualsevol idea ja realitzada. Quan busquen com serà la posada en escena del seu nou espectacle intenten no repetir mai cap element. I quan Faemino i Cansado dissenyen la producció d'un nou espectacle, no escatimen en despeses. No obstant això, ¡Quien tuvo retuvo! no és una obra excel•lent, rescaten idees que ja han explotat anteriorment, repeteixen elements i la producció ha estat més aviat austera.

Aleshores, què aporta ¡Quien tuvo retuvo! a la carrera de Faemino i Cansado? Doncs dues coses a qual més important: rialles i reminiscències. Gaudeix del seu humor singular, surrealista i brillant!

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR