La desaparició de Wendy

Finalitzat
2016-2017
DURADA: 

100 minuts

Dissabte 11 de febrer | 21:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Autor: Josep M. Benet i Jornet

Direcció: Oriol Broggi

Intèrprets: Xavier Ripoll, Joan Anguera, Armand Villén, Diana Gómez, Mar del Hoyo, Josep Sobrevals, Antònia Jaume

Música en directe: Carles Pedragosa

La desaparició de Wendy
La desaparició de Wendy

Josep Maria Benet i Jornet és l'autor indiscutible del teatre català contemporani. És la figura que enllaça dues èpoques i dues generacions. El seu teatre és una invitació a deixar-se sorprendre per temes i personatges que, lluny dels tòpics, els falsos heroismes i els llocs comuns, ens confronten amb la fragilitat i petitesa de la condició humana.

El Teatre Auditori vol fer públic el seu reconeixement a l'autor amb una de les seves obres més agosarades: La desaparició de Wendy, posada en escena per inaugurar el nou espai de la Sala Beckett de Barcelona. Un joc pervers sobre els records, l'imaginari col•lectiu i la moral establerta, a través de l'homenatge al teatre, l'espai de les il•lusions i la màgia compartida.

A l’obra, una companyia de teatre està a punt de començar la representació infantil de l'obra Peter Pan quan un problema amb els decorats els obliga a fer un canvi sobtat de repertori; caldrà distorsionar una mica l'argument... La desorientació dels actors, que s'han quedat sense el seu personatge i han d'improvisar ràpidament noves situacions fa que emergeixin totes les contradiccions dels contes i els mites de la nostra infantesa.

Oriol Broggi és l'encarregat de la posada en escena d'aquest clàssic de Benet i Jornet, que s'ha representat en diverses ocasions per grups de teatre amateur de tot Catalunya. El repartiment està format per Joan Anguera, Diana Gómez, Mar del Hoyo, Antònia Jaume, Xavier Ripoll, Josep Sobrevals i Armand Villén.

Vídeo:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR