Sifonòfor

Finalitzat
2016-2017
DURADA: 

80 minuts

Divendres 10 de febrer | 21:00 h
GPS

Teatre Auditori de Granollers

Cia. Animal Religion

Intèrprets: Quim Girón, Ben Smith, Simon Wiborn, Santi Albalate, Tom Brand, Julien Auger, Jonatan Krogh, Nuria Dardinya, Wilhelm Blomberg

Sifonòfor
Sifonòfor

Inspirat en l’invertebrat marí, sifonòfor, Animal Religion torna al Teatre Auditori de Granollers, després de l’èxit d’Indomador, amb un nou espectacle. Una obra de circ i música inspirada en els microorganismes marins plena d’acròbates multiinstrumentistes i una soprano que provoquen la vibració entre el públic jugant amb la fragilitat del cos humà.

11 artistes giren a l’escenari en un món curiós on el públic descobreix noves espècies, moviments i sons. Els artistes creen un món on la música i la fisicalitat dels cossos treballen junts per buscar una nova qualitat. Cordes, danses excèntriques, òpera, contorsions, polirítmies electròniques, mortals i un piano de cua amb rodes... per crear aquesta nova performance.

Amb aquest nou espectacle, Sifonòfor, la companyia va guanyar el 2n Gran Premi BBVA Zirkòlika 2015, guardó que l’ha permès organitzar una gira per tot Catalunya per donar a conèixer aquest espectacle d’acrobàcies i músics. A més, Animal Religion va fer-se amb el guardó Premi Ciutat de Barcelona 2016, també per Sifonòfor, per una creació que, segons el jurat, “aporta una nova mirada a les gramàtiques del circ mitjançant un treball col•lectiu de naturalesa multidisciplinar”. T’ho perdràs?

La proposta de circ contemporani està inclosa dins del cicle comarcal Girem Propostes Singulars (GPS).

Vídeo:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR