Molta merda

Finalitzat
2016-2017
DURADA: 

90 minuts

Divendres 24 de febrer | 21:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Cia. Mutis pel fons

Autor: Iván Campillo

Direcció: Iván Campillo i Laura Sancho

Adjunt de direcció: Josep Amargant

Intèrprets: Jordi Ballús, Jordi Piqué, Anna Ribell, Marta Jofré, David Mayorgas, Ceci Mancera, Sònia Tabero, Carles García, Maite Manils

GRANOLLERS A ESCENA

Molta merda
Molta merda

Molta Merda! és la nova obra de la companyia Mutis pel fons, del polifacètic Iván Campillo. Fresca i divertida, l’obra tracta les complexes relacions dins d’una companyia de teatre, des d’un punt de vista individualista. El tractament al llarg de tota l’obra té com a base la comèdia, que passa de la sàtira a l’humor més irreverent i fins i tot absurd, tot ell amb un profund missatge d’autocrítica teatral. A través dels assaigs per preparar la darrera estrena de don Juan Tenorio es mostraran les diferents personalitats que marquen la dinàmica del grup i aquelles mancances que tenen com a companyia.

Don Juan és un ex model televisiu sense talent, el seu criat un sortit que persegueix totes les dones de la companyia i la directora està obsessionada per la violència i el sexe. A més, la gelosia, les rivalitats i els nervis de l’estrena provocaran un munt de situacions còmiques que ens portaran a un final sorprenent.

Un teatre compromès, transgressor, directe, participatiu i innovador. Una obra àcida i irreverent que, segons el propi Iván Campillo, “fa que ens qüestionem a nosaltres mateixos com a actors”.

Entrevista a Ràdio Granollers: https://goo.gl/W95ODb

Notícia Infovallès VOTV: 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR