Deixeu-me en pau, només tinc 15 anys

Finalitzat
2016-2017
DURADA: 

60 minuts

Divendres 24 de març | 20:00 h
GPS

Teatre Auditori de Granollers - Sala Oberta

Projecte escènic participatiu de la ciutat

Grup 1:  Núria Adan, Alba Castillo, Mar Sallés, Sandra Junqueras, Eila Domene, Sergi Barrera, Mireia Tobar, Teresa Guixé, Núria Vilamala, Enric Bosch, Ester Lara, Miquel Bosch, Sara Soldevila, Xavi Lucha, Montse Palacios.
Grup 2: Aida Moré, Clàudia López, Laia Campamà, Carme Jiménez, Alba Campo, Marc Picazo, Silvia Curado, Sara Martínez, Joan Miquel Rodríguez, Montse Palacios, Josep Maria Lacorte, Mònica Hernández, Miquel Bosch, Sara Soldevila, Xavi Lucha.
Grup 3:  Marta Asamar, Marina Casals, Maria Pelaez, Laia Rosàs, Ona Garsot, Sergi Salicrú, Txell Remolins, Alba Pujadas, Jordi Parera, Carles Masjuan, Estel Ibars, Miquel Bosch, Sara Soldevila, Xavi Lucha, Montse Palacios.

Àngels de L’infern - Associació Patinatge Artístic Granollers: Clara Muñoz, Laia Alcalde, Carla Gómez, Anna Bretcha, Maria Garabatos
Ballarins: Colectivo Nájera
Infermeres: Ivet Martínez, Sunna Homs, Ona Matesanz, Andrea Escolano
Dramatúrgia i direcció: Arsènic Espai de Creació, Marta G.Otín, Dusan Tomic, Maria Manau i Pasquale Bavaro
Vestuari: Anna Estany
Maquillatge i Perruqueria: Núria Pey i Núria Gómez
Cap tècnic: Xevi Méndez
Regidor: Montse Casas i Arnau Ribell
Disseny de llums: Iñigo Basauri
Disseny de So: Àngel Nogueras
Producció: Teatre Auditori de Granollers
Agraïments: Gato Verde, Arxiu Municipal, Francina G.Ars, Joana Palau, Institut Celestí Bellera, Annabel Totusaus

Edat recomanda: a partir de 9 anys

Deixeu-me en pau, només tinc 15 anys
Deixeu-me en pau, només tinc 15 anys

Tot està a punt per celebrar el 15è aniversari del Teatre Auditori de Granollers quan a una noia prodigiosa li demanen dirigir obres, interpretar papers, escriure espectacles i cantar cançons. Ella només té 15 anys. Vol jugar, conèixer gent, però no té temps, assaja tot el dia. Els adults no paren de demanar-li coses en nom de l'èxit i ella es torna boja: corre d'un lloc a un altre, s’amaga, trenca escenografies, s’emborratxa... però tot canvia quan coneix a un noi, un espectador.

Aquest és l’argument de Deixeu-me en pau, només tinc 15 anys, la proposta escènica creada especialment per celebrar els 15 anys del Teatre Auditori de Granollers. Marta G. Otín i Dusan Tomic, a través d’Arsènic. Espai de Creació, dirigeixen aquesta proposta única i singular amb granollerins i granollerines com a protagonistes!

Una proposta itinerant de microteatre que farà desplaçar el públic per l’edifici per trobar-se amb escenes independents unides entre sí per la història de la noia de 15 anys, una història que incorporarà, a més, totes les disciplines escèniques dels participants.

El projecte, que busca enfortir el vincle entre la ciutadania i el Teatre Auditori i està inclòs dins del cicle comarcal Girem Propostes Singulars (GPS), ha creat la dramatúrgia del text a partir de les converses amb els participants, partint de les seves experiències a la ciutat, amb les entitats, així com de la història del teatre de Granollers i la seva relació amb el Teatre Auditori.

Vídeos:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR