Stabat Mater de Pergolesi

Finalitzat
2016-2017
DURADA: 

75 minuts

Diumenge 12 de març | 19:00 h

Teatre Auditori de Granollers


Orquestra de Cambra de Granollers (Corrado Bolsi, director)

Cor Infantil Amics de la Unió (Josep Vila Jover, director)

Stabat Mater de Pergolesi
Stabat Mater de Pergolesi

Reafirmant l’esperit de ciutat de la Societat Coral Amics de la Unió i l’Orquestra de Cambra de Granollers, arriba un nou repte musical per aquestes dues entitats granollerines: el conegut Stabat Mater de Giovanni Battista Pergolesi.

Una obra que es compon de dotze parts, basada en un text litúrgic del s.XIII que medita sobre el sofriment de la Verge Maria i que ens endinsarà en el misticisme i l’espiritualitat que la música ens pots transmetre.

El Cor Infantil Amics de la Unió posarà veu en aquest projecte, sota la direcció de Josep Vila. L’Orquestra de Cambra, per la seva part, estarà dirigida pel seu director artístic Corrado Bolsi que, amb el pas dels anys, ha conrreat una intensa activitat concertística com a solista, intèrpret de cambra, concertino i concertino-director.

Corrado Bolsi compta amb un ampli repertori que va des de la música antiga fins a la de compositors contemporanis i ha donat classes magistrals de violí a Europa, Japó i Amèrica Llatina. El director de l’Orquestra de Cambra de la ciutat, que toca un violí A. Guarnieri de 1650, ha estat professor del Conservatori Reial de Bèlgica i, des del 2002, és el director del Departament de Cordes del Conservatori Superior del Liceu de Barcelona.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR