Afronora

Finalitzat
2016-2017
DURADA: 

55 minuts
Edat recomanada: a partir de 5 anys

Diumenge 05 de març | 18:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Menys de 16 anys: 6 euros

Direcció: Martí Ventura
Intèrprets: Big Band Granollers
Saxos: Jaume Badrenas, Marc Sort, Joan Mas i Cesc Miralta
Trompetes: Josep Gomariz, Toni Cuesta, Albert Cruz
Trombons: Pere Enguix “Petete”, David Parras
Guitarra: Xavier Fort
Bateria: Lluís Ribalta
Contrabaix: Aleix Forts
Veu i ballarina: Laia Molins
Piano: Martí Ventura
Guió: Toni Cuesta i Joana Moreno
Il·lustracions: Maria Vidal
Música: Martí Ventura
Direcció escènica: Marta Garcia Otín

Afronora
Afronora

La Big Band de Granollers, neix l’any 1994 per iniciativa de l’escola de música moderna L’Estudi de Granollers i a l’any 1997 es presenta com a part integrant de l’Associació Cultural de Granollers.

Des de fa uns anys, sota la direcció de Martí Ventura i sense deixar de preparar concerts per a públic adult, s’ha especialitzat en fer arribar la música als nens i nenes del nostre país, amb la sana intenció d’acostar el jazz interpretat per una big band, alhora que es presenten els instruments, la funció de cada músic i del director, la funció dels solistes, els diferents estils que interpreta una formació d’aquest tipus i l’evolució de les big bands oferint un repertori adequat, a través de concerts familiars o bé de concerts escolars. Més de 50.000 nens i nenes han pogut gaudir ja d’aquests espectacles.

Afronora és el tercer espectacle de la Big Band de Granollers protagonitzat per la Nora, un personatge de dibuixos animats que ja ha aparegut als espectacles Nora i el jazz i La festa de la Nora.

Espectacle inclòs en el 27è Festival de Jazz de Granollers

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR