Giselle

Finalitzat
2016-2017
DURADA: 

120 minuts

Dissabte 04 de març | 21:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Espectacle exclòs de descomptes
Admet abonaments

Cia. Ballet de Sant Petersburg

Música: Adolphe Adam

Coreografia: Jean Coralli, Jules Perrot, Marius Petipa

Ballarins: Maria Menshikova, Irina Borisova, Svetlana Filatova, Mychailo Tkachuk, Aleksandr Abaturov, Ivan Sitnikov

Llibret: Théophile Gautier, Heinrich Heine

Giselle
Giselle

Obra mestra absoluta del ballet del romanticisme. Va ser estrenada al 1841 a l’Òpera de París convertint-se en una peça pura i fonamental de la dansa clàssica, tant pel tractament dels ideals romàntics com per la utilització de la més refinada tècnica teatral del segle XIX.

Considerat el Hamlet del ballet, Giselle té dos actes i va ser compost per Adolphe Adam l’any 1841. La coreografia és de Jean Coralli, Jules Perrot i Marius Petipa i el llibret de Théophile Gautir, basat en l’obra d’Heinrich Heine. El ballet es va fer molt popular gairebé immediatament després del seu debut. Una gran posada en escena a través dels teatres de tot Europa, Rússia i els Estats Units va fer que el ballet obtingués un èxit sense precedents. Avui en dia, Giselle continua essent un dels espectacles de ballet clàssic més escenificats a tot el món.

La història narra com una jove i innocent camperola, anomenada Giselle, mor d’una aturada cardíaca després de descobrir que el seu amant està promès a una altre dona. Les Willis, un grup de dones sobrenaturals, entren aleshores a escena per convocar a Giselle i aconseguir la venjança. L’amor pur i intens de la jove, però, aconsegueix salvar l’amant i alliberar-lo de la seva pròpia mort.

Vídeo:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR