Una altra pel·lícula

Finalitzat
2016-2017
DURADA: 

85 minuts

Divendres 03 de març | 21:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Autor: David Mamet

Traducció: Julio Manrique i Cristina Genebat

Direcció: Julio Manrique

Repartiment: Mireia Aixalà, Julio Manrique i David Selvas

Una altra pel·lícula
Una altra pel·lícula

Julio Manrique, David Selvas i Mireia Aixalà protagonitzen Una altra pel•lícula, versió de la demolidora crítica a la indústria del cinema i al capitalisme que el dramaturg David Mamet va escriure l’any 1988 sota el títol Speed the Plow.

L'obra explica la vida de Bob Gould, productor cinematogràfic encantat amb la seva vida de fer pel•lícules, juntament amb el seu amic Charlie Fox, que generin ingressos sense límits. La cosa trontolla quan apareix en escena Karen, la jove atractiva que substitueix temporalment a la secretària habitual de Fox. Karen creu que el cinema podria servir per alguna cosa més que simplement per generar diners. És a partir d'aleshores que es desenvolupa l'etern debat sobre el paper del cinema: cultura o entreteniment? Per a què hauria de servir? Quina funció compleix en la societat? Què s’ha d’oferir al públic: el que tu vols o el que ell espera?

L’obra no és només una radiografia de les interioritats del món del cinema, Una altra pel•lícula t’obliga a pensar, a reflexionar sobre qui té el poder i com utilitza la seva responsabilitat. I tots tenim responsabilitats a la vida. Una tragèdia sobre el capitalisme, on tothom val el que cotitza al mercat, on la forma guanya, finalment, al fons.

Vídeo:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR