In Crescendo

Finalitzat
2016-2017
DURADA: 

70 minuts

Dissabte 25 de febrer | 21:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Intèrprets: Lluís Pérez Cansell, Paula Aparicio, Elena Oliver, Samantha López, Anna Pérez, Queralt Barbany, Laia Martínez, Miquel Fernández, Arnau Oliver, Inés Martí de Veses, Maria Rosa Rodríguez i Julen Gerrikabeitia. 

In Crescendo
In Crescendo

IN CRESCENDO: ÍNFIMIT

Creixem. És inevitable. Ens fem grans, madurem. Des d’una finestra encara podem veure els infants que vam ser un dia.

Us proposem un viatge musical, temporal i emocional a través dels records i la memòria: endinsar-vos en un món ben petit –que a ulls d’un nen sembla immens–. La por, els somnis, la màgia, la superació, els jocs, la televisió... El nou espectacle n’esdevindrà una reinterpretació a través de la música, amb arranjaments únics de Lluís Pérez Cansell.

Ens enfrontem a cançons de tota mena, algunes 100% a capella i altres acompanyades d'instruments en directe -interpretats pels mateixos membres del grup-. El repte: versionar de manera sorprenent una bateria de temes coneguts per tota mena de públics, tonades que ocupen un espai al subconscient de qualsevol persona.

Entre aquests temes trobarem: hits de cinema (‘Somewhere Over The Rainbow’ del Màgic d’Oz, ‘The Second Star To The Right’ de Peter Pan); alguna cançó de bressol (‘El Núvol de la son’ de Dàmaris Gelabert); jingles publicitaris i melodies televisives; un vals clàssic (‘El Trencanous’ de Tchaikovsky); un medley de jocs i cançons populars; fins i tot temes originals del grup (‘Dracs i Lladres’).

Veus, llums, instruments, paraules. Us convidem a conèixer aquells nens que avui som nosaltres.

In Crescendo és el grup vocal format per 13 joves (Paula Aparicio, Elena Oliver, Samantha López, Anna Pérez, Elsa Hackett, Queralt Barbany, Laia Martínez, Miquel Fernández, Julen Gerrikabeitia, Inés Martí de Veses, Maria Rosa Rodríguez i Arnau Oliver) d'entre 16 i 24 anys, que es va crear per participar al programa Oh Happy Day de TV3.

Guiats per un esperit de superació i dedicació excepcionals, es defineixen a través d'un repertori modern i innovador, arranjaments únics i especials, posades en escena enèrgiques, delicades i carregades d'emoció. Tots ells han experimentat una vida carregada de vivències i dedicació cap a la música. El fet d’haver format part d’altres projectes corals, i comptant la gran majoria amb una formació acadèmica, ha fet que només restés l’atzar per unir-los i definir-se com el que ara són, una suma d’il•lusió, iniciativa, naturalitat i professionalitat.

El grup arriba ara al Teatre Auditori amb una interessant posada en escena i un muntatge escènic molt treballat, amb arranjaments de Lluís Pérez Cansell. Un espectacle amb cançons de tota mena, algunes 100% a capella i altres acompanyades d’instruments en directe amb un únic repte: versionar una bateria de temes molt coneguts, que ocupen un espai al subconscient de qualsevol persona.

Vídeo:

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR