Barcelona Duo de Guitarra

Finalitzat
2016-2017
DURADA: 

60 minuts

Divendres 24 de febrer | 20:00 h

Teatre Auditori de Granollers

Guitarres: Ksenia Axelroud & Joan Benejam

Cicle "L'un? L'altre? O tots dos!" de l'Escola de Música i Conservatori Josep M. Ruera

Barcelona Duo de Guitarra
Barcelona Duo de Guitarra

Barcelona Duo de Guitarra està considerat com un dels millors duets de guitarres de l’actualitat. Han estat definits per la crítica com “uns dels grans virtuosos del segle XXI” (TV3 Clàssica –Xavier Chavarria) i són reconeguts per la seva “extraordinària precisió, musicalitat, pulsació diàfana i d’ample gamma tímbrica” (Revista Atenea –David Eres Brun).

Han ofert concerts per tota Europa, Nord Amèrica y Sud Amèrica, i han realitzat enregistraments per a Catalunya Musica, COM radio, Radio Orfeó de Moscou, WFMT de Chicago i TV3. A més, és el primer duet de guitarres espanyol que ha actuat a la “Sala Tchaikovsky” de Moscou, una de les sales més prestigioses del món.

Una de les seves principals tasques és l’estudi, investigació i difusió de la música espanyola. Prova d’això en són l’estrena del Concerto de Manuel De Falla, l’estrena de la Rapsòdia Andalusa per a dues guitarres i orquestra de Quintín Esquembre o l’estrena a Rússia de les “Siete Puertas de Madrid” per a dues guitarres i orquestra de Federico Moreno Torroba.

L’any 2009 varen fundar “Artpegi Produccions”, una productora i discogràfica dedicada a la promoció de la guitarra espanyola i els seus millors intèrprets. El seu primer treball discogràfic, “Carmen”, ha venut ja més de 10.000 copies, essent un dels CD de guitarra més venuts arreu del mon. Actualment el duet està preparant la sortida del seu segon CD “Amor Brujo” i estan treballant en l’enregistrament d’”Iberia” d’Isaac Albeniz. Han estat guardonats amb el primer premi al Concurs Internacional de Música de Cambra Luys de Milán.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR